2006-01-08

Söndagspromenad

Vi körde ut till Bokskogen (1 mil från stan) för att promenera, och både jag och Darling tog för givet att det skulle vara samma väder där som i Malmö..ha - inte var det det inte.

Det var myyyycket snö därute, så det var inte helt kul att promenera de där 3 km vi påbörjade.

Slingan går upp och ner, vilket man inte tänker på när det är barmark, men när det är blankis under tidvis tilltrampad snö, DÅ märker man det.

Vi höll på att tratta på ändan flera gånger, och vi var nog lika glada båda två när vi väl var framme vid p-platsen igen och kunde sätta oss i bilen och köra in till civilisationen igen.

Naturen är nog bra, men den ska beses på avstånd...*jajamänsan*

9 kommentarer:

Anonym sa...

eller plogad och sandad ;)

Klimakteriehäxan sa...

Kom nyss in med liknande erfarenheter av "en uppiggande söndagspromenad". Men änderna som fick en massa gammalt bröd blev iaf jätteglada!

Anonym sa...

Inget är så lurigt som en fin vinterdag som beses genom fönsterrutan.

Det ser så skönt ut med det lite varma rödrosa solljuset som blir när solen går lågt. Men det är inte alls så skönt alla gånger! Det kan vara ilsket bitande rysansfullt kallt och eländigt. Det som såg så fint ut innan man gick ut...

Lurigt minsann!

Malin sa...

Jag lurade oxå ut barnen eller i alla fall några av dom.. Det har varit full rulle i pulkabacken.. Föret är kanon...

Mildamakter sa...

Svarar alla: vi är tydligen överens om att naturen är bäst om man själv är inomhus...*leeer*...och Bokskogen är def bäst på våren när bokarna precis har slagit ut och vitsipporna blommar...då kan
det t o m var behagligt i naturen...minsann :o)

Baba sa...

Du vet att du kan tillgodoräkna dig ungefär dubbla sträckan när du måste anpassa stegen så där :D Ett bra terrängpass, helt enkelt!

Mildamakter sa...

baba: nä, det visste jag inte, och jag antar att jag inte kommer att kunna sitta normalt i morgon, jag spände nämligen skinkorna så mycket, att det nästan kändes som om jag hade dem som öronvärmare :oD

Anonym sa...

De tär precis som med sport, den är bäst på teve,eller film -den är bäst hemma :)
Lite "rumpträning" på köpet låter ju helt ok :)

Mildamakter sa...

gunnel: välkommen hit, och tack för dina vänliga ord.
Jag är helt ny i bloggvärlden, har bara hållt på i knappt två månader, men är redan fast :o)