2005-12-05

Suck

Nu har vi satt igång...med det som vi båda rent och innerligt avskyr...vi har/ska börja måla om i två av våra rum.

För att detta ska låta sig göras, måste diverse bokhyllor, skåp och annat elände tömmas på allt det glas, porslin och annat som vi samlat på oss under snart 25 års sammanlevende (hmm heter det så måntro?), bokhyllorna (obs, pluralis) måste tömmas på böcker och allt detta måste knös in i de återstående rummen,och ändå ska vi kunna leva under tiden.

Inte så konstigt att vi har dragit oss för detta i mer än ett år, båda två hatar vi att måla, men det är så förbålt dyrt att leja bort jobbet, så det är lika bra att göra det själv.

Nu har vi i alla fall burit runt med glas-mat-och kaffeserviserna och hittat ställen att härbärgera dessa under tiden, böckerna ligger i travar i de övriga rummen, golvet är täckt med papper och alla spikar/skruvar är utdragna ur väggarna.

Vi har även hunnit med att äta middag, men det blev bara en potatis-och purjolökssoppa, jag kände inte för att stå nån längre tid vid spisen.

Huvva vilken röra det kommer att bli innan detta är klart, och åååååå vad glad jag kommer att vara när det är klart :o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är ett elände. Vi är fortfarande inne i dra-oss-stadiet. Men det brukar bli så FINT och kännas så skönt när det är klart. Lycka till!

Mildamakter sa...

aha: tack så mycket - DET lär behövas...*ler*

Mildamakter sa...

Samarina: det är till att vara flitig...måste ni börja med att renovera i lgh åxå?

bambi: vi tillhör nog åxå de hoplösas skara i mångt och mycket, men just den här gången är det så rörigt att vi helt enkelt måste slutföra det för att kunna bo kvar (och tur är väl det *s*)