2005-12-17

Puh!

En strålande fin dag, några minusgrader och solsken.

Sundet var alldeles kornblått i det skarpa ljuset och det såg verkligen inbjudande ut att ge sig ut och njuta av vädret.

När vi väl kom ut så insåg vi att det verkligen var "friskt" ute, dvs långkalsonger och tjocka vantar var av nöden tvunget att ha på sig, så vi smet upp igen och klädde på oss ett lager kläder till.
Det var verkligen skönt att promenera, så vi tog en sväng upp i stan, och se, den tanken hade tydligen resten av Skånes befolkning också slagits av.

Milda makter så mycket folk det var, en salig zoo-röra var man än såg och köer, köer, köer vart man än skulle och vart man än såg.

En sak begriper jag då rakt inte - varför tar man med sig sin hund upp i denna röra, en dag som denna, kallt ute och massor med folk som trampar och knuffar på hundarna hela tiden.

Skam på er hundägare som inte låter er hund vara hemma!

Vi smet in på Gallerix och fick tag på precis sådan ramar vi hade tänkt oss (jipppie!) och sen såg vi till att komma ut från affärerna fortare än fort och tog oss till en mexikansk restaurang där vi åt en tre-rätters lunch istället, betyyydligt mycket trevligare :o).

Nu håller vi på att rama in våra bilder och ska se till att få upp dem på väggarna, sen ska vi nog hålla kväll och njuta av att veckan och måleriarbetet är över...puh!

Inga kommentarer: