2005-12-16

Fredag kväll

Vi gjorde färdigt det sista i tv-rummet och bar in såpass mycket möbler att vi kunde sitta där och titta på tv ikväll.

Det kändes riktigt lyxigt, att efter maten kunna ta vinglasen med oss och gå in och sätta oss i stoppade möbler och inte tillbringa kvällen på köksstolarna för att titta på tv.

Vi såg en av de nyare Wallanderfilmerna och letade efter kompisar, och minsann så hittade vi en och annan :o)

Det återstår en del innan rummet blir helt klart, men det fixar "vi" (ja ja Darling då) i morgon, att spika sladdar är nu en gång för alla inte min passion här i livet.
Inte hans heller om jag ska vara riktigt ärlig, men det är smällar man (=han) får ta...*hehe*

Vi är inte helt överens med oss själva riktigt vad som ska sättas upp på väggarna, vi är båda ganska trötta på det vi har, men vet å andra sidan inte heller riktigt vad vi vill ha, så jag antar att vi kommer att sätta upp det vi är absolut säkra på att vi vill ha, och sen får resten vänta, men nåt måste man ju ha på väggarna, det blir så kalt annars.

Eftersom vi båda två är glada amatörfotografer (med betoning på amatör) så kommer det att bli några av våra egna bilder som kommer att hamna på väggarna... men för att kunna få upp dem så måste vi köpa ramar på IKEA, och IKEA helgen före jul...nänä, vi är INTE självmordsbenägna, jag hade säkert fått panikångest innan vi hade hamnat på ramavdelningen...eller så hade jag begått mord, ohc ingetdera av alternativen är speciellt trevligt :o)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett klokt beslut -att inte åka till IKEA före jul. Lät ju jätte kul med att sätta upp egna bilder, det klart att ni ska göra det!

Hoppas du har en trevlig fredagskväll!

/M

dixi sa...

Att spika sladdar är verkligen mans göra,*skrattar* och IKEA, usch vilken röra just nu.
Nä fy för maskarna.

Malin sa...

Håller med ovan.. Inte vill man väl trängas på det viset om det inte är absolut nödvändigt...

ninni sa...

Nej, undvik för allt i världen Ikea just nu. Det är i och för sig lika illa var man än går på stan såhär i jultider, helt hysteriskt. Till och med en shoppingälskare som jag blir lätt illamående.

Anonym sa...

Ikea? Man kommer ju inte en in på kvarterets kondis!

Tycker absolut ni ska hänga era egna mest älskade bilder på väggarna. Det är era väggar och ni som ska njuta!