2006-12-04

Milda makter...vilken rolig helg det blev!

Jag blev mottagen på Stockholms Central med 2 m rött julpapper, lagt på marken (röda mattan såklart! *s*), tutor och glitter och ett högljutt tjoande och ett kramkalas av guds nåde. Jag behöver väl inte säga att all verksamhet avstannade och alla tittade på oss...*ler*

Darling hade bokat in mig på ett hotell nära Centralen, så det var bara att checka in och sen gav sig hela gänget iväg till julmarknaden i Gamla Stan. Vi var ett gäng damer mellan 15 och 62 år och vi hade bara så kul tillsammans. När marknaden var avverkad så var vi akut hungriga så vi åkte iväg till Söder och smet in på en krog och åt och drack tills vi var mätta och belåtna och efter det blev det glögg och ännu mer prat hemma hos en av tjejerna som bor på Söder.

Lördagen var regnig, men vad gjorde det? Vi är inte gjorda av socker och smälter alltsåleds inte ;o). Vi knatade iväg till Skansen för att se hur deras julmarknad var. Den var jättefin, men jag antar att den hade varit ännu bättre om det hade varit snö, men jag som är skåning är ju inte bortskämd med snö och kyla till jul alla år, så jag var den enda av oss som kände nån julstämning :o)

På söndagen gick jag och en av tjejerna en promenad på stan innan jag satte mig på tåget för att åka söderut igen. Det hade varit en sanslöst rolig helg och jag var helt slut. Det var så innerligt kul att äntligen få träffa alla dessa tjejer som jag under så många år bara har sett på kort, trots att vi känner varandra så väl. Jag hoppas att det inte kommer att dröja 7 år tills vi ses igen...och B...nästa gång måste du vara med, bara så att du vet det! ;o)

6 kommentarer:

Maggisen sa...

Sådant läder ska sån smörja ha ;))

Anonym sa...

Det är HÄRLIGT att läsa det här!! Lev på det här länge, länge...

Morgondimma sa...

Är glad för din skull. Jag kommer ihåg en heldag och kväll med ett glatt bloggäng i somras.

Mildamakter sa...

maggisen: du är bara avundsjuk för att den röda mattan rullades ut för mig :oD

anne-maj: det ska jag verkligen göra :o)

morgondimma: jag antar att ni har samma gemenskap på bloggträffarna, och visst är det något alldeles speciellt? *ler*

LindaLotta sa...

Å, så härligt det låter. Sitter och ler när jag läser ditt inlägg, glädjen smittar av sig!

Bambi sa...

Röd matta, kramkalas & goa skratt, kan det bli bättre?! Nope, tror inte det :-)))