2006-12-06

OnsdagVad jag är trött på regnet och blåsandet, det känns som om det vore evigheter sen jag tog den här bilden en helt vanligt tisdagskväll i somras. Jag tittade ut genom fönstret och upptäckte en kaskad av färger på himlen när solen gick ner över Danmark - underbart!

Idag har det varit fullt ös hela dagen känns det som, och det är absolut inget som min vidbrända hjärna värdesätter. Jag upptäckte dock till min gläjde att det bara är 7 arbetsdagar kvar tills jag ska ha semester, och gissa om det ska bli härligt!

Den veckan ska ägnas åt att köpa de sista julklapparna och sen ska jag banne mig ägna mig åt att njuta av ledigheten, kanske få nån kompis med mig på en fika på stan eller helt enkelt bara såsa runt (jag har svart bälte i såsa runt, om nu någon är intresserad av detta faktum *s*)

3 kommentarer:

LindaLotta sa...

Å, vilken vacker bild...
Här har det också blåst och småregnat hela dagen.
Men vi är väl inte så långt ifrån varandra :)

Fast jag var ute precis, en sista gång, och nu är det alldeles stjärnklart och vinden har avtagit en del.
Men det väntas mer regn imorgon.
Säg den lycka som vara för evigt...

Det låter härligt med semester, det har jag också, men jag har nio dagar kvar, om jag inte lyckas klämma in en semesterdag extra, nu på måndag.

Anne-Maj sa...

Ja det är full ös här också..Men idag blev det lite kyligare och hoppas det kommer snö istället för regn!

Mildamakter sa...

Lindalotta: det är väl bara...eh...2 mil nånting mellan Malmö och där du bor, så det är ju nästan nära...*ler*
Den som väntar på något gott osv...men semester ÄR osedvanligt drygt att gå och vänta på, det är det ;o)

anne-maj: OM det tvunget ska komma snö, så ska det vara vid juletid, annars kan det banne mig vara, så OK, en liiiiiten släng av snö kan jag väl tänka mig, men det får den försvinna fort runt den 27/12 ;o)