2006-12-12

TisdagHar fnattat runt som en speedad Duracellkanin idag, inte bra, inte bra....

Kroppen och knoppen har tagit mycket stryk och energin är nere på minus, tur att det bara är tre dagar kvar tills det är semester...

6 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Håll ut! Lite trött här också, sprungit och hälsat på jobbet för senaste skvaller och information och fått inbjudan till julbord nästa tisdag, sen hemma en stund sen i väg till ridskolan.. vet du? Jag ska få "jullovshäst" Luric! Jenny får Roy! Man känner sig som barn på nytt.

LindaLotta sa...

Vilken underbar bild!
Fast det är inte lika lustigt att känna sig så som du gör.
Hoppas du hittar lite kraft så att du orkar med de sista dagarna.
När det blir helg får du ta dig en snabbkur så att du får känna dig pigg på din semester.

Mildamakter sa...

anne-maj: wow - vad kul!...och vilken härlig känsla det måste vara att bli som barn på nytt...*ler*

lindalotta: jag har problem med att inse att min utmattningsdepp inte på långa vägar är över än och att jag inte kan köra på i samma tempo som jag tidigare gjorde. Jag har suttit och tovat röda ullbollar som jag ska ha till jul, så jag är alldeles sönderstucken i händerna av den där attans nålen, men kul är det!...*ler*

Bambi sa...

Men vad är det här??! *Tittar strängt* Du får inte lov att stressa så!! Nu måste du ta det lugnt annars blir det ingen bra semester hellre!

LindaLotta sa...

Man tror att man vet var gränsen går, men nä, se det vet man inte.
Man vill så mycket...
Ta hand om dig! Kram

Mildamakter sa...

bambi: å du har full koll på det här med att ta det lugnt?? *frustar av skratt*...men jag förstår vad du menar och uppskattar din omtanke :o)

lindalotta: näe, jag är obra på det här med gränssättning, just nu i alla fall,m en det kommer att bli bättre...väl? ;o)