2006-11-30

StängtNu stänger den här bloggen över helgen. Jag ska nämligen åka upp till kungliga hufvudstaden över helgen och träffa ett gäng glada damer som jag har lärt känna via div maillistor genom åren. Jag har bara träffat en av dem IRL tidigare, så gissa om det ska bli kul att äntligen få träffa dessa härliga tjejer som jag har lärt känna under 5 - 6 år. Vi ska gå på div julmarknader och jag tänker se till att mina kameror får jobba för högtryck. Jisses så kul det här ska bli :o)

9 kommentarer:

Bambi sa...

Fast av någon anledning tror jag du valt hel fel bild! *s* Sådär lugnt tror jag INTE att det blir!
Ha så jättekul!!!

Mildamakter sa...

bambi: näe, det tror inte jag heller att det blir...men du - nästa gång är du med...eller hur? *leeeer*

Morgondimma sa...

ha det så himla kul.

LindaLotta sa...

Å så roligt det låter!
Hoppas ni får en riktigt bra helg!
Var rädd om dig...

Anne-Maj sa...

Men va skojigt! Jag hemma nu:-) Säker på att ni får toppenbra helg!

Mildamakter sa...

morgondimma: tack så mycket, ska göra så gott jag kan...men det är ett härligt gäng damer jag ska träffa, så chanserna är mycket stora att det kommer att bli bara såååå kul :o)

lindalotta: tack snälla, jag lovar, både att ha kul och att vara rädd om mig :o)

anne-maj: yep, det kommer att bli bara sååå kul. Några av tjejerna har jag haft cyberkontakt med i 6-7, så gissa om det ska bli kul att äntligen träffas :o)

Blogoholic sa...

Ha så jätteroligt - Ser fram emot rapport till veckan!

Anne-Maj sa...

Blev det röj eller plöj i plånboken?

Mildamakter sa...

blogoholic: tack så mycket. Ja vi hade sanslöst kul, det är ett underbart tjejgäng i bladade åldrar, den yngsta var 15 år och den äldsta 61! Det var länge sen jag skrattade så som jag har gjort denna helgen :o)

anne-maj: jag handlade inte så mycket, en getost på Skansens julmarknad och en träkåsa på samma ställe. Pengarna gick åt till att äta och dricka, och det är ju inte fy skam det heller :o)