2006-11-17

FredagMulet och regnigt, inte mitt favoritväder precis, så det fick bli buss till jobb idag i st f cykeln.

Jag beslöt mig för att testa min iPod med en ljudbok i, och jag blev nästan förälskad. Det är ett ypperligt sätt att njuta av en bok och bara detta att slippa höra busschaufförens musikval på hög ljudnivå i bussen är värt varenda krona som iPoden kostade. Nu kommer jag att kunna åka buss i vinter utan att komma fram och vara lätt irriterad på musiken som skvalar över alla i bussen, vare sig vi vill höra det eller ej. Just nu så lyssnar jag på en deckare som utspelar sig i Helsingborg, skriven av Bodil Mårtensson, "Konsten att dö" heter den. Den är väl sådär bra, det är några saker i den som jag reagerar över, men i stort sett är den hörvärd (vad som helst är bättre än skvalmusik förresten *s*)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Testa "Drömmar vid havet" av Björn Larsson som ljudbok, och du glömmer kliva av bussen. Det finns massor av örongodis i bokbranschen!

Anonym sa...

Nu oroar jag mig att du inte kliver av i tid:-) Min chef brukar pendla till jobbet och lyssna på ljudbod. En gång fick hon lyssna färdigt ett kapitel en stund på jobbets parkering. Sen gick hon ut och vi skulle börja vår möte fick hon springa till bilen, som rullat bakåt på den andre chefens bil! Hon hade glömt handbromsen!

Mildamakter sa...

Klimakteriehäxan: (svårt att stava till, det blir gärna Klimatheriehäxan *s*): tack för tipset, jag ska hålla ögonen öppna efter den

anne-maj: jisses, jag lovar att jag ska hålla mig vaken :O))