2006-11-23

Bokköp

Jag gick in i en bokaffär för att få tiden att gå fram till ett möte idag...gick och strosade runt som man gör när man inte har något speciellt man är på jakt efter, och givetvis hamnade jag vid kokböckerna...*ler*.
Jag började botanisera och upptäckte två böcker som nästan skrek åt mig att jag skulle köpa dem, men vis av tidigare dyra inköp, så noterade jag titel och författarnamn och beslöt mig för att kolla på Bokus när jag kom hem.
De två böcker jag tittade på, tjänade jag 269:- på att beställa via Bokus i st f att köpa dem i affären...behöver väl inte säga att jag slog till direkt?
Så nu har jag två bokpaket att gå och vänta på...jisses vad livet är härligt ibland :o)

10 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Ja jag handlar numera på internet, men pocketböcker ibland i affären när jag inte har tålamod:-) Nu väntar jag på två böcker av Paulo Cohleo "utmaningar" och "Livet"

Mildamakter sa...

anne-maj: så gör jag med ärligt talat, men jag har dessutom gått med i Månpocketklubben eller vad 17 den heter. Då får jag boken hem i låddan utan fraktkostnader, och ju fler pocketböcker jag köper ju billigare blir dom...*me like* :o)

Morgondimma sa...

Åhhh bokpaket är bästa sorten

LindaLotta sa...

Och här har du en till som vet precis hur mysigt det är att vänta på böcker. Men precis som Anne-Maj, så kan jag ibland bli väldigt otålig när jag är i en bokaffär.. Vilket kan straffa sig ibland ;)

Mildamakter sa...

morgondimma: håller helt och hållet med dig :o)

lindalotta: skönt att höra att vi är många som är likadana, välkommen hit förresten :o)

andromeda sa...

det är oerhört befriande att handla böker på nätet, men hu vad många det blir...

Maggisen sa...

Jag antar att du vet om att du kan spara ännu mer om du kollar var boken är billigast? Här http://bok.compricer.se/ är en jättebra prisjämförare när det gäller böcker på nätet.

Mildamakter sa...

andromeda: mmmm, men kul är det ;o)

maggisen: nope, det visste jag inte, tack för tipset!

Maggisen sa...

Det är bra att ha fattiga vänner ibland ;))

Mildamakter sa...

maggisen: det är bra att ha VÄNNER, sen har det ingen som helst betydelse om de är rika eller fattiga! ;o)