2007-02-05

Måndag 5/2



Datorstrul på jobb.

Inte klokt så beroende vi är av dessa maskiner egentligen, om inte förr, så märker man det när de inte fungerar och man sitter som ett fån och kan inte göra ett dugg så jag bestämde mig för att ta ut min fystid idag så att något vettigt blev gjort åtminstone.

Har så smått börjat att fundera på att göra ett stort rantafej i lådor och skåp här hemma och vara stenhård; det som vi inte har använt på två år, ska väck, de böcker som jag inte oundgängligen vill spara/läsa om, de ska också väck...hmm det tål att funderas på...

9 kommentarer:

Annela sa...

Är inte bildeen tagen utanför Sjöfartsmuseét? Jag såg på bloggkartan att du finns i Malmö.

Annela sa...

Nej, jag menar Tekniska muséet, förstås.
Du vet väl att Malmö är min hemstad?

Anonym sa...

Dessa manicker!!! Dom gör vad dom vill när det skapas tillfällen.

Har du läst "Rensa i röran med karen Kinstong"? Den är bra vägledning när man ska röja! Lycka till, kör hårt! Men påsarna kan vara i förrådet ett tag tills.. det är dags att slänga. Det brukar jag göra.

Elisabet. sa...

Precis det jaghar börjat med.
Igår första lådan. Bort, bara!
Jag ska ta det pö om pö.
Sånt som inte används, ska slängas.
Gud, så skönt det ska bli!

Mildamakter sa...

Yep - utanför Tekniska museet finns det här ankaret, men jag visste däremot inte att du är malmöbo - va kul :o)

anne-maj: ja jag har läst den, jag har den liggandes bredvid sängen så att jag inte ska glömma vad som gäller. Däremot så kan jag inte förvara något som jag är rädd om i källaren, för det får fötter lite då och då...nu är det i o f s länge sen, men jag litar inte på att vi får ha det kvar..

elisabet: det heter ju att även den längsta resa börjar med ett steg, och det är så jag försöker se på det här projektet...*ler*.
Jisses vad pinaler man samlar på sig under årens gång

K sa...

Ja, och ju större bostad man har desto fler ställen att gömma undan...

Mildamakter sa...

magalös:mmm, tyvärr är det nog så ;o)

Linda sa...

Kan vi hjälpas åt?
Jag kan sitta på jobb och planera i huvudet att jag ska göra det och det och det och det och det när jag slutat för dagen.
När jag kommer hem.... gör jag inget av det.

Annela sa...

Nej, numera bor jag i Göteborg, men jag växte upp i Malmö och läste i Lund innan jag kom hit för längesedan. Jag är dock rät så ofta i Lund och Malmö.