2007-02-24

Lördag 24/2

Idag var vi en liten runda på stan. Det hann med att både regna, snöa och hagla under den knappa timme vi var ute, och på G A T var statyn både frusen och vattnig, det såg rätt läckert ut.
Vi var lite frusna, så vi gick in på Les Trois Roses, en chokladaffär och drack varm choklad, gjord på riktig choklad....mmm, förförande gott helt enkelt.
När vi kom ut därifrån så kändes det att temperaturen hade fallit några grader och helt plöstligt var allt täckt med en hal isbark och det gällde att verkligen ha koll på var man satte fötterna.

Nu är det nog med utomhusliv för vår del för idag, nu ska det bli en whisky så vi får upp värmen igen och sen i kväll blir det fläskfilé med dijonsås och torkade tomater, eller vad det nu skulle vara i, det är ett nytt recept som ska provlagas, jag blir så trött på att jämt och ständigt laga samma recept.

7 kommentarer:

LindaLotta sa...

Vi kom också ut på en liten promenad, men det gjorde riktigt ont i ansiktet av alla nålarna ;)
Nu är det en hård isskorpa över allt, så nu yt det inte så förfärligt.

Har aldrig varit på Les Trois Roses - var ligger den?

Här blir det oxfilé och bakad potatis :)

Mildamakter sa...

Ja det var riktigt rääääligt att var ute...minsann ;o)

Les Trois Roses finns på tre ställen i Malmö...Mariedalsvägen, vid Davidhallstorg (Erik Dahlbergsgatan) och uppe på G A T (Gustav Adolfs Torg, granne med kafé Gustav Adolf), har du inte varit där så har du missat något...usch så mycket gott det finns där ;o)
Oxfilé låter bara såååååå gott ;o)

Annela sa...

Vad nostalgisk jag blev när jag såg G A T! Les Trois Roses låter som ett måste när jag ska till Skåne nästa helg! Och statyn var ju ovanligt vacker

Anne-Maj sa...

Statyn var läcker.... Vi hade minus tre och vitt snö överallt.. Synd at tvi hann inte rida längre i skogen, för alla skulle ju ut med sina snöskotrar!!!

londongirl sa...

Vilken läcker bild på statyn! Burr så kallt det ser ut!

Inga M sa...

Jag blir ju lite nyfiken på receptet på fläskfilé med dijonsås och torkade tomater. Om det blev bra, kan Du väl dela med Dig.

Mildamakter sa...

annela: ja det är ett vääääldigt trevligt ställe, med sanslöst goda varor...ujujuj ;o)

anne-maj: snöskotrar borde förbjudas på alla ställen där djur och människor vistas...

londongirl: ja det var bistert, huvva

inga m: det blev jättegott, så jag lägger ut receptet på bloggen