2007-02-02

Fredag 2/2


Fredag - veckan bästa dag, det bara är så.

Lite småstrul på jobb, datorsystemet la av efter fikat och skulle inte komma igång förrän vid 11-tiden. Jättekul - då går jag hem!...men det blev lite annat gjort istället, sånt som har blivit liggande till "sen". Tur att "sen" infann sig idag, för det var en ansenlig hög jag fick sätta tänderna i, men nu är det gjort och den känns skönt.
Jag smet inom Ingelsta Kalkon och köpte grytbitar och deras lyxburgare på hemvägen, och när jag kom hem, så gjorde jag en rejäl gryta soppa på hälften av grytbitarna tillsammans med div rotfrukter. Skönt att ha färdig soppa i frysen till de dagar när matfantasin tryter och/eller det är akut hunger på gång.

Regnet öser ner utanför fönsterna och Darling är på väg hem...cyklandes. Nåja, han har torra kläder att byta med när han kommer hem :o)
Jag hoppas att Lindas spådom om fint väder i helgen slår in (och MÄRK väl att jag äntligen har lärt mig länka sådär proffsigt som alla ni andra har kunnat göra i evigheter...tack P för din hjälp!)

I kväll blir det inte mycket gjort hemma hos oss, mat och en flaska vin, sen antar jag att vi båda knoppar in framför tv:n :o)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Blev påmind om mina "sen"-högar... Kanske i helgen? (Troligen inte!) Regnar hos också nu, men jag tror inte all snö försvinner för det.
Njut av maten, gubben och helgen!

andromeda sa...

kul att du fortfarand läser!'
hoppas allt är bra med dig.

Annela sa...

Jag ska starta en ny blogglänk. Det skulle vara roligt om du fortfarande ville läsa och kommentera min blogg i fortsättningen. Om du vill ha den nya länken så skicka ett mail till annelabannela@yahoo.se.

Lilla B sa...

Verkligen skönt med fredag eftermiddag när man slår igen dörren på jobbet och får åka hem.
God mat och avkoppling som väntar.

Anonym sa...

Ja, jag ska göra natt.
Ska upp i ottan .., dvs, kring sex .. och sen jobba till fem.
Fy, så trött man ska vara då!

Trevlig helg.

Anonym sa...

Så tjusigt du länkar :) :)
Klart det blir fint väder imorgon, eftersom det varit så trist idag. Det ska bara blåsa färdigt under natten så har vi en vacker dag att se fram emot imorgon :)

Inga M sa...

Här regnade igår och frös på idag så det är slut på jakten för ett tag. Det blir för skarpt för hundarnas tassar.

Avundsjuk på Dig som kan länka i texten så där flott. Nu är det bara jag kvar som inte kan! :-)

Mildamakter sa...

magalös: skönt att höra att det inte bara är jag som har "senhögar". Ha en riktigt härligt helg du med :o)

andomeda: klart att jag gör, när jag väl blev klok på att du har börjat blogga igen!

annela: jag följer med!

lilla b: visst är det en härlig känsla! *me like*

elisabet: tur att du har ett sådant trivsamt jobb, men det låter onekligt som om det blir en lång lördag för dig...*kram*

lindalotta: visst blir du lite imponerad?...*flinar*. Nu ska jag bara försöka fatta mod och byta till den nya blogger också...men först blir det promenad med Darling och kameran idag :o)

inga m: det är egentligen inte så svårt, det gäller bara att hålla tungan rätt i munnen, men jag kan noll och inget om HTML, så jag blir stel av förskräckelse varje gång jag ska in i det och rota.