2007-02-09

Fredag 9/2Inte riktigt sjuk,

inte riktigt frisk,

värk i hela kroppen,

sårig hals

trött och kinkig

ingen Köpenhamsresa i morgon med tjejerna.

Alla fredagar är inte roliga fredagar

.

11 kommentarer:

londongirl sa...

Stackars dig! Drick te, ta på raggsockor och krya på dig!

Magalös sa...

Skickar via bloggen en macka gjord från ditt recept! Gjorde lite egna modifieringar, men så lättbakat det var! T.o.m. jag tyckte det var kul att baka. Krya på dig!

Mildamakter sa...

londongirl: tack snälla, ska göra vad jag kan...

magalös: tack snälla...åhh vad glad jag blir att du tyckte om receptet, det är bara sååå användarvänligt tycker jag ;o)

LindaLotta sa...

Skickar en stor kram och hoppas att du pysslar om dig sjlv ikväll så att du mår bra imorgon.
Just det där stadiet, mitt i mellan, det är ju så traadet.
Krya på dig vännen.

Lilla B sa...

Åh, fy fanken så träligt! Ska man vara sjuk så ska man vara redigt sjuk. Då har man något att friskna till ifrån. Småsjuka är irriterande. Det förhindrar en från att göra mycket trevligt.
Hoppas du bättrar dig snart :)

Die P sa...

Åhh.. men kom här lilla gumman så ska jag bädda ner dig... I soffhörnet... Stort varmt gosigt täcke o filt. En kopp te kanske frun vill ha.. en påse läckraste flytande - för halsens skull - praliner.. din favvofilm snurrar i dvd:n.

Ahh.. buffar kuddarna tillrätta så nu kan du luta dig tillbaka medans jag klappar dig om dig så försiktigt så försiktigt.. du lilla stackars stackars raring.....

.

Ehh.. alltså.. kom ner på jorden.. du trodde väl aldrig att jag.. JAG.. skulle göra ovanstående... Ta en alvedon.. du har feberhallucinationer å det grövsta - BANNADE GNÄLLFIA.. !!!!!


------
Hmm.. mysko.. när jag skulle fylla i mitt namn här under så väljer ju jag "Other" men nu var "Pia (your Blogger display name" ibläppat och under kan jag välja "Use a different account"...

Alltså.. jag heter väl inte Pia och har väl aldrig använt nåt Bloggerdisplaynamn.. MYSKO må jag säga.....

Du känner väl ingen som bor i samma område som mig o som kan tänkas komma från samma internetleverantör för vi har ju samma IP utåt allihopa här där jag bor.. ???

Det är ju den enda orsaken till att en cookie skulle identifiera mig som en "Pia" jag inte är.. liksom.....

Mildamakter sa...

lindalotta och lilla b: tack snälla ni...ja det är tradet och träligt att må obra, så det gäller att hitta formen igen så fort som möjligt :o)

die p: jag har redan bokat biljett, så ut med dig till mjölkbordet om nån timme och hämta upp mig...och joho, du skulle visst göra allt detta för mig och mer därtill, för du ääääälskar mig, så det så! ;o)
Sen får du nog inse att du inte bara är känd utan ökänd i cybervärlden kära du...du har nog varit och bläppt nånstans där du inte skulle, det bara äääär så...*änglaler*

Die P sa...

Du.. jag är tuffare än du ens kan ana men en jääävel på att låtsas.....

Och.. nu när jag uppdatade försvann det *se mail* OCH..jag bläpper ALDRIG nånstans där jag inte ska... Ba så du vet... Jag är inte vilken liten klumpig amatörnolla som helst inte.. big nono - jag är waaaay over your heads.....

Haha.. NU är jag minsann "Other".. känns bra.. :-)))

Mildamakter sa...

die p: lööööv jo ;o)

die p sa...

Mmmm.. jag vet OCH.. jag oxå.. :-)))))

Mocca sa...

Stackare :( Hoppas du mår bättre idag!
*kramar om*