2007-02-14

Onsdag 14/2

Jag är tjalle tvärvigg i mångt och mycket, och alldeles speciellt i sådana fall när andra försöker styra och ställa över vad jag ska tycker och/eller göra.

Därför har jag så länge jag kan minnas bojkottat alla hjärtans dag.

Jag älskar Darling djupt och innerligt, men jag behöver banne mig inte ha en speciell dag för att visa honom detta, speciellt inte som denna dag bara och endast gynnar blomsterhandlarna och affärsinnehavarna.

Visst, de ska leva de med, och jag köper gärna både blommor och presenter, men då ska det vara när jag själv vill och inte en speciell dag som någon annan har bestämt åt mig.

Nope - då blir milda kinkig och köper inte en endaste ros eller gelehjärta :o)

7 kommentarer:

Magalös sa...

Håller med. Varför köpa för köpandets skull?
Du jag bakade tre limpor igår igen! Men... Jag somnade på soffan medans bröden var i ugnen. Hörde inte när ugnsklockan ringde! Vaknade av att det luktade konstigt! Bröden blev välgräddade men fullt ätbara. Varianten igår blev med russin, aprikoser och linfrö.
Många alla hjärtanskramar till dig!

Anonym sa...

Det är bättre med kärlek 365 dagar om året!

Klimakteriehäxan sa...

Helt rätt. Håll ut. Stå på dej!

LindaLotta sa...

Jag håller fullständigt med dig!

Inga M sa...

Detta är ingen dag jag spontant känner för. Vi brukar väl köpa något lite ändå, en blomma eller så, mest för att alla andra gör det.

Mildamakter sa...

magalös: wow - du är allt redig du, kul att du gillade receptet:o) Jag brukar trösta mig med, om baket inte blir som jag tänkt mig, att fåglarna ska ha mat de med...*ler*

anne-maj: så rätt så

klimakteriehäxan: yep, här kommer inte att köpas en ros den 14/2 så länge som jag själv kan bestämma...*flinar*

linda:... *ler*, bra!

inga m: jag känner inte heller för att nån annan ska bestämma vilken dag jag ska visa Darling att jag älskar honom, det vill jag banne mig själv bestämma över :o)

Inga M sa...

Utifrån det jag ser o hör om den här dagen och hur den kan urarta till att bli en uppvisning i popularitet bland barn o ungdomar så bli jag väl också snart en bojkottare.