2007-02-28

Onsdag 28/2


I morse gjorde vintern ett ovälkommet besök.
Det snöade stora, blöta flingor när jag skulle cykla till jobb, så det var bara att ställa in cykeln igen och ta bussen, och det gick ju bra det med...i nödfall åtminstone :o)

Idag är det den sista dagen av vintermånaderna, för nog måste man väl räkna mars som den första vårmånaden, i alla fall här i den södra delen av vårt land...och även om jag mycket väl vet att det både kan och har snöat rejält både i mars och april tidigare år, men jag väljer att tänka positivt och har härmed bestämt mig för att nu är vintereländet S L U T!

Bilden med stenarna tog jag i somras...efter en tokvarm dag så svalnade det av framemot kvällningen och vi gick vår sedvanliga kvällspromenad och det var bara sååå härligt att gå och plaska i strandkanten, se på svanungarna en bit bort och höra vågorna stillsamt klucka.

Nu när jag ser bilden, så kan jag nästan känna doften av saltvatten och tång och den där speciella doften som blir på kvällen efter en varm dag, känna den vita mjuka sanden under mina bara fötter och jag kommer ihåg att jag kände mig som den rikaste människan på jorden.

7 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Mmmmm.... sommarminnen.... sommar...

Unique sa...

Här övergick snöandet till regn under dagen, men av någon konstig anledning lyckades den förbaskade snön klamra sig kvar på backen ändå. Tror du det funkar med protestlistor mot vintern :o)

Anne-Maj sa...

Erkänner nu att jag är lite sugen på sommar...

Morgondimma sa...

Tjohooo i morgon är det vår! För om inte mars är en vårmånad så är jag Kalle Anka!!

gila sa...

Så fin bild! Våta stenar får underbara färger - och bara att tänka sig att få gå med bara fötter i vattnet - suck!

Mildamakter sa...

klimakteriehäxan: visst låter det härligt! ;o)

unique: allt som ev kan bekämpa vintern ska apslut provas!

anne-maj: skönt att höra, att tom en vinterfreak som du, tröttnar på vintern :oD

morgondimma: APSELUT!!

gilla: mmm, *me like* ;o)

Elisabet sa...

Åååå, nu börjar jag att längta !