2009-01-11

Söndag 11/1Tro det eller ej, men solen lyser i Malmö idag. Vi tog på oss rejält och gav oss ut på promenad. Höll man sig i lä var det riktigt skönt, men så fort man kom ut från det som läade så blåste det smådjävlar rent ut sagt, och kalla var de också. Vi hade medvind när vi gav oss iväg och det innebär ju per automatik att det blir motvind när man ska hem, så jag var alldeles stel i ansiktet när vi väl kom hem igen, och ögonen kändes som om de var fastfrusna. Guskelov så hade jag tagit på mina fårskinnsöronvärmare, de är ett måste i Malmö under den kalla årstiden om man vill undvika förfrysningsskador, det är min bestämda uppfattning...*ler*.

Det har börjat dra i restarmen igen, jag vet bara inte vart jag vill resa, dagens i-landsproblem, det vet jag mycket väl.

Jag läste om Tyskland på en av de bloggar jag regelbundet följer, och kände att det var länge sen vi körde omkring i Tyskland...och en tur till London eller Paris hade inte heller suttit fel, men jag antar att det kommer att dröja innan vi kommer iväg, varken jag eller Darling har möjlighet att ta semester just nu, men drömma är ju alltid kul :o)

3 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, jag känner mig också otroligt sugen på att få komma iväg utomlands nu:)
Ha en fin söndag.
Kram Lallis

LindaLotta sa...

Jag var ute i nästan två timmar och fattade inte att det var så satans (förlåt) kallt förrän jag vände hemåt...
Då frös ansiktet fast i en konstig grimas och tårarna blev små isbitar på kinderna.
Efter en varm dusch kändes jag som människa igen, men resten av dagen såg jag ut som en fläcksjuk svamp :)

Mildamakter sa...

lallis: skönt att se att jag inte är ensam om att vilja komma iväg...*ler*

linda: *skrattar*, DET var en bra beskrivning av hur man känner sig, förstår precis hur du menar :o)