2009-01-21

Onsdag 21/1Nu är det bokat och klart, 6 dagar i London i augusti...milda makter så roligt det ska bli!

Tack alla ni som har kommit med tips och råd, både här på bloggen och via mail, och ett speciellt tack till lilla B som tipsade om hotellet som vi nu har bokat in oss på.

För övrigt har det varit en riktig sk*tdag idag, jag har banne mig varit mer eller mindre förba**ad sen jag vaknade och ilskan la sig inte förrän för en timme sen. Det är inte bra för min vidbrända hjärna att ha med så mycket stul att göra som vad jag har haft idag. Må somliga och somligt drabbas av racerbajs om det fortsätter likadant i morgon...*blänger dolskt*

9 kommentarer:

Lilla B sa...

Roligt att tipset kom till glädje.

londongirl sa...

Oj jag har missat att du ska till London! Vad ROLIGT! :-)) Jag har fått mail från en annan bloggmadam som ska dit och vill ha tips. (Batbut)
Visst är det bra när man kan hjälpa varandra med tips.

VAR ska ni bo?

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad underbart skönt:)
Kram Lallis

Mildamakter sa...

lilla b: ja det gjorde det verkligen :o)

lg: jag har tänkt att maila dig och be om tips, men jag har inte fått tummarna loss än... ;o)

lallis: mmm, det ska bli bara sååå kul. Det är mer än 20 år sen vi var där, så det är sannerligen på tiden att återvända...

Monica Hansen sa...

Snälla rara, dela med dig av hotelltipset?

monica_kristina@hotmail.com

LindaLotta sa...

Åh vad mysigt att ni har bokat så att ni verkligen har något att se fram emot!

Christina W sa...

London är UNDERBART::::: Min absoluta favoritstad.
Köp kort så att ni kan nyttja lokaltrafiken. Hoppa över tunnelbanan såvida ni inte ska resa någon längre sträcka och nyttja bussarna. Sätt er uppepå och njut av allt ni ser.
Ett bra sätt är att köpa en HopOnHopOff biljett till en av turistbussarna någon dag. Hoppa på och hoppa av där det ser kul ut. Ni får sightseeing och kan samtidigt hoppa på och hoppa av hur mycket ni vill. Är det varmt är det dessutom svalkande att sitta ovanpå dessa bussar och få lite svalka.

Mildamakter sa...

christina w: tack för tipset. Det där med HopOnHopOff var nytt för mig, men det låter som något vi bör testa :o)

Klimakteriehäxan sa...

Låter underbart. Missa inte Primark! (jag har bloggat en hel del om London fast inte det senaste året, har inte varit där, längtar!)