2008-09-02

Tisdag 2/9


Ungefär så här kände jag mig när jag kom hem från jobb idag...nåja, hornen kände jag väl i ärlighetens namn inte så mycket av, men för övrigt är bilden ganska lik min känsla tycker jag.
Vi står inför en arbetstopp och det är mycket som ska förberedas och vara klart, och så ska det vanliga arbetet flyta på dessutom, men det är roligt ändå. Kanske inte helt optimalt för en vidbränd hjärna som min, men det känns ju inte så mycket när jag är mitt uppe i det hela, det kommer ju när jag kommer hem. Jag kom inte ihåg koden till vår entrédörr, det stod helt still i skallen på mig och det är en stakt signal till mig att det är dags att stänga ner skallen och vila.
När jag hade sovit en stund så satte jag mig och stickade och lyssnade färdigt till Hillevi Wahls starka bok Kärleksbarnet.
Det är en självutlämnade bok om hur hennes barndom med två missbrukande föräldrar var, hur barndomen har påverkat hela hennes liv. Det är en mycket bra bok och den fick mig att ännu en gång vara tacksam för min egen uppväxt.

7 kommentarer:

LindaLotta sa...

Tack för boktipset. fast jag skulle ju läst här tidigare idag... Hm, nu får jag anledning till att kolla min bokleverantör igen :)

Hoppas du mår lite bättre idag vännen.
Kram

Mildamakter sa...

linda: det är en bra och stark bok, inte tu tal om saken. Jag bar den med mig i skallen idag.
Näe, jag mår inte bättre idag, det har varit om möjligt ännu rörigare...men kul ändå liksom.
Äsch, det blir bättre, det vet jag ju, tack för omtanken, den värmer :o)

Monica Hansen sa...

Var snäll mot dig själv!

londongirl sa...

Så där kände jag mig igår när jag kom hem. Men idag gick det bättre och i morgon är min första lediga fredag! Har gått ner i tid från och med i morgon och resten av terminen. Känns så välbehövligt. :-)

Var rädd om dig!

Mildamakter sa...

monica: ja, jag försöker...men det är inte så lätt alltid. Tack för omtanken! *glad*

londongirl: Härligt, jag hoppas att jag också ska kunna göra det. Det gäller bara att få min arbetsgivare att köpa det ;o)
Tack för omtanken :o)

Annela sa...

Nä, nu får du inte bara busa på och jobba och jobba. Lyssna på kroppen och var snäll mot dig själv. Belöna dig med en extra god påse pulver =)

Mildamakter sa...

annela: Nu är det ju helg och Österlen som gäller, så jag ska göra vad jag kan för att lyda dig ;o)