2008-09-14

Söndag 14/9


Det har varit en rejält blåsig helg på Österlen.
Dånet från havet har stundtals varit riktigt jobbigt.
Ibland tycker jag att det är mysigt att höra hur vågorna tungt vräker sig mot stranden, men att höra det här dånet oavbrutet i två dygn äter hål i skallen på mig.
Jag hade lite funderingar på att ta kameran med mig och ta några riktiga vågbilder när skummet yrde, men insåg att jag hade åkt ifrån kameran hemma i stan...typiskt!
Dessutom - när vi körde hem såg vi sex storkar som gick och betade (betar fåglar???) på ett fält,och detta hade också varit kul att ha fångat på bild, men nu är det som det är och det blev inga storkbilder idag. Det blir allt vanligare att se storkarna flyga omkring här nere, så det kommer väl fler tillfällen antar jag.
Måndag i morgon och en mer än hektisk arbetsvecka ligger framför mig. Det kommer att bli fullt ös hela tiden, men samtidigt ska det bli kul när något utöver det vanliga händer.

4 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Påminner mig om en semester på Kreta när vi fick rum med balkong mot stranden. Jättemysigt tyckte vi först tills vi blev tokiga på det höga havsbrusandet från friska vågor...

Panter sa...

Jag kan längta mig galen eftr havet, men det kan vara enerverande också. Lagom är bäst, så är det:)
Visst är det typiskt att kameran ligger hemma, när det finns möjligheter till fina bilder. Jag har varit dålig på att ha med kameran på sistone, får nog skärpa till mig.
Ta hand om dig i veckan!

LindaLotta sa...

Men snälla Milda, nu får jag se till att skicka ett senilsnöre till dig och kameran! Skäms på dig!
Skämt åsido, jag kan längta så efter havet, men när det stormar så kan jag bli extremt trött i skallen, fast på ett skönt sätt.

Mildamakter sa...

monica: ja för mycket och för lite skämmer allt heter det ju, och det stämmer verkligen...

panter: ja, en skärpning behövs då def för min del. Förr-förra helgen glömde jag kameran på Österlen...antar att jag får skaffa mig en kamera till så jag slipper komma ihåg dem ;o)

linda: ja mamma! Jag skäms å det grövsta...men jag kan ikkkkke lova att det inte kommer att hända igen...*flinar*