2007-03-02

Fredag 2/3


Idag kändes det nästan snudd på varmt när jag cyklade till jobb, och för fösta gången i år, så var det så ljust att jag inte behövde tända lyset på cykeln - det är ett säkert vårtecken det!

Jag har ingen matinspiration idag, så i kväll blir det helt enkelt en laxlasagne till middag och till det ett gott vitt vin, inga konstigheter alls...

6 kommentarer:

Christina W sa...

En enkel (?) laxlasagne?

Mildamakter sa...

christina: ja, det är efter eget huvud och inte speciellt märkvärdigt...färska lasagneplattor, laxbitar, rökt lax, bechamellsås, hackad dill och lite riven ost. Lite sås i botten av formen, lasagneplatta, lax (båda sorterna) och sen varvar jag platta, sås och fisk precis som vid en vanlig lasagne. Jag blandar lite dill och lite ost i såsen och när lasagnen är färdiggräddad så strör jag över det sista av dillen (jag gillar inte varm dill *s*)...som sagt var, inga konstigheter :o)

Anonym sa...

Nog är det vår!
Folk kommer in på min blogg med sökord "vårbilder".
Det är varmt ute och snön smälter.
Katterna springer ut hela tiden nu.

Mildamakter sa...

anne-maj: skönt att höra att även ni som bor norröver känner av våren :o)

Inga M sa...

När mars månad kommer så vill man att det ska vara åtminstone lite vår i luften. Man börjar liksom gå och sniffa lite i luften efter vårlukter. Fast här i Värmland är det ännu så länge mest snö, is och kallt. Jag börjar vänta på att få kunna köpa de första påskliljorna i kruka och sätta ut. Det är lika roligt varje år.

Mildamakter sa...

inga m: Ja, just den där aningen av vår i luften är bara sååå härlig...och nu börjar det se vårlikt ut utanför blomsteraffärerna också, jag såg påskris med fjädrar i häromdagen :o)