2009-03-25

Onsdag 25/3Är fortfarande pissarg på den/de som gjorde inbrottet och har under de här dagarna som gått och muttrat svavelosande eder och nedmanat alla olyckor som jag bara kan tänka mig, över dem.

Darling kom hem med en stor bukett tulpaner i måndags, men inte ens det fick mig på bättre humör...kommer nog att vara ilsk ända fram tills symässan på fredag. Jag tror nämligen att garn kommer att få mig på bättre tankar...garn har en helande kraft, det är jag övertygad om ;o)

8 kommentarer:

Maggisen sa...

Och du har alldeles rätt, det finns nästan inget som kan höja humöret som att "hångla" med riktigt fint garn :) Men duuu, vilka otroligt vackra tulpaner, nog blev du liiite glad av det väl?

Monica Hansen sa...

Usch, inbrott är otrevligt! Hoppas lite garn kan pigga upp:)

Mildamakter sa...

maggisen: klart att jag blev...men jag var/är fortfarande ilsk på gm (du känner ju mig!) ;o)

monica: garn hjälper mot det mesta, det är min fasta övertygelse. Jag ser fram emot att få gå och klappa hur mycket garn som helst...nåja, nästan i alla fall...och det garnet som vill ska få följa med mig hem, det har jag lovat mig själv :o)

Annela sa...

De stal väl inget garn, de rubbade galningarna, som gjorde inbrott hos er? Hemska tanke! Det är bäst att du lägger på dig ett ordentligt lager med garner. Jag hade också tankar på att åka ner till syfestivalen, men insåg att det skulle bli för jobbigt med buss 6 timmar och gå och gå och gå lika många timmar.
Ha det så roligt!!

Mildamakter sa...

annela: nej sån tur var gjorde det inte det...DÅ hade det blivit krig!!! ;o)

Samtal från min trädgård sa...

En syfestival med mycket pengar på fickan är nog vad du behöver efter de tokar som valde just din bostad. Det hjälper alltid att klappa lite garn och handla lite och klappa lite till.

Lallis - liv och leverne sa...

Vad obehagligt med inbrott!
Stor kram från mig

Mildamakter sa...

samtal fr m tr: ja garn är bra mot mycket...*ler*

lallis: tack snälla! *kram*