2009-03-30

Måndag 30/3Hade alldeles förträngt att det blev en timme mörkare på morgonen nu när vi ändrat klockorna till sommartid, så det var inte helt kul att komma ut i morse och upptäcka att ljuset och solen inte alls ville visa sig. Dessutom var det tjockdimma och ute över Öresund tutade mistlurarna eller vad det var...ett lämpligt ljud för en måndagsmorgon kan tyckas :o)

Dagen har gått åt till att försöka få tag på försäkringsbolagsmänniskan och att leta kvitton på det som försvann, men nu tycker jag att vi börjar få lite koll på vad vi blivit av med...men jag antar att det kommer att bli likadant som förra gången vi hade inbrott, att vi flera månader senare kommer att inse att "åhh, javisst ja, DET måste ju ha försvunnit vid inbrottet det med", men förhoppningsvis kommer vi att få med det mesta på den lista som ska gå iväg till försäkringsbolaget.

Till helgen öppnar vi upp vårt Österlenboende och DET är ett vårtecken om något, och inte nog med det, vi har tänkt att tillbringa påskveckorna där...*ler saligt*. Det är något alldeles speciellt med den första kvällen vi är där nere och man riktigt känner att hela den härliga våren och sommaren ligger orörda framför oss. Jag känner mig som den rikaste människa på jorden och skulle inte vilja byta bort det mot allt guld i världen...och till påsk kommer goda vänner och besöker oss, och då blir det citronsill, lime/flädersill (gjorda av undertecknad) och annat gott som går att hitta i fiskaffärerna där.

Livet är gött!

5 kommentarer:

Hedgren sa...

Ja, nu ser vi fram emot våren verkligen! Det är bara att njuta!!!!

LindaLotta sa...

Det där var ett vårtecken som hette duga!!!
Och jag förstår att du ser fram emot alla andra som ska dit och titta på konst.............. :P

Elisabet sa...

Kommer i förbi Ystad, så arbetar jag skärtorsdag och långfredag och ska med nöje ge madame en stooor kram även om jag står bakom kassan!

Blinka bara lite med ena ögat .-)

Elisabet sa...

Kommer ni ... med n .., ska det ju vara.

Monica Hansen sa...

Underbart med Österlen:)