2008-05-22

Torsdag 22/5


Idag har jag varit dutti tös minsann, hör bara:
* jobbat 75%, dvs 6 tim/dag
* ansökt om nytt pass, blev 400:- fattigare och ett nervsammabrott rikare (när jag såg passfotot, men - som min älskade Darling sa - "de är inte fotografar och def inga trollkarlar".) Har inte bestämt mig än hur jag ska ställa mig till det uttalandet
* klarat av div "sociala samtal" som jag har skjutit upp onödigt länge, men nu är det gjort och förhoppningsvis så är de personer jag talade med glada och belåtna nu
* lyssnat artigt och spelat intresserat på grannfrun när hon gnällde över det mesta som går att gnälla över. Jag riktigt kände hur glorian lyste när jag gick därifrån.
Dessutom har jag fått ett paktet från Buzzador med massor av ost i som jag ska smaka och uttala mig om.
Jag älskar ost, det bara är så,men för närvarande går jag på LCHF-diet och det innebär att jag SKA äta massor av fett (som jag egentligen inte tycker om i annan form än just ost) men Buzzador-osten är Västan 10%, så det är ju inte precis sån ost jag ska äta...och Darling tycker inte om lågfettost, men vi får se hur den smakar, det blir kanske åtgång på en ändå.
Sen är jag rejält sur för att hon småländskan i folieklänning ska sjunga precis när det skulle vara Brottet, den beroendeframkallande danska serie som snart når sin upplösning.
Kära nån, de kunde väl visat det där sångprogrammet vid vilken annan tid som helst än precis när Brottet skulle visas...för givetvis flyttas detta eminenta program till nästa vecka till förmån för det här sångeriet...*sur*
Meeen - solen skiner och det är fredag i morgon, alltid något.
OBS! Om det mot förmodan är någon som är intresserad, så är det Bondens marknad på Drottningtorget i Malmö på lördag mellan kl 0900 - 1400.
Lillehems utegrisar (firman inte djuren) ska vara med där och sälja sitt kött, så är det någon som känner för att smaka detta ljuvliga kött så är det ju ett gyllene tillfälle att passa på att köpa lite, utan att behöva åka ner till Österlen.

2 kommentarer:

LindaLotta sa...

Jaha, här ser man vad man missar när man inte läser sina favoritbloggar på ett par dagar :(
Det får nog bli en utflykt till Österlen en dag i alla fall.
Ska ju faktiskt dit imorgon, men det är för att fira mor och mormor (halva släkten bor där), tror inte de vill smaka på god gris :) Det blir väl kalkon kan jag tänka mig.

Västan... Hm, den tillverkar ju vi :)
Tror att det finns andra lågprocentare i vårt sortiment som är godare, om man säger så :)

londongirl sa...

Har inte varit inne här jag heller på ett tag. Men nu ska jag läsa ikapp här....
Du det där med att lyssna på gnäll....jag tycker verkligen att du var DUKTIG!!! Sånt har jag så svårt för...
Tycker att din darling hade en skön kommentar där om passfotot! :-)