2008-05-25

Söndag 25/5Jaha, så gick det som vanligt höll jag på att säga.

Tidningarna skriver upp det svenska bidraget så att det mer eller mindre knappt är lönt att ens sjunga bidraget, det är bara att gå och hämta förstapriset direkt, och så visar det sig när tävlingen är över, att resten av Europa inte alls gillade den anorektiska sångerska invirad i en stump foliepapper som Sverige skickade iväg med en omodern låt.

Tänk att hela Europa inte begriper när de hör en bra låt och har vett att rösta på den...för inte kan det väl vara så, att de svenska journalisterna har haft så apfel...igen?

Jag gillar varken Charlotte Perelli eller hennes låt, men man måste ju säga till hennes fördel, att hon gjorde vad hon kunde. Hon visade både kindtänderna och skramlade med benknotorna och vippade på lilla häcken, så det är nog som så, att Europa inte begriper bättre...eller? ;o)

UPPDATERING:

Om du går in påhttp://fonster.blogspot.com/ så får du se hur det såg ut på Bondens marknad i lördags. Den här bloggmadamen hade kamera med sig, vilket jag totalt hade missat

8 kommentarer:

Jennifer sa...

Det är ju mer och mer snack om hemliga jurys.. Det är nog det som förstör våra chanser att vinna :(

Morgondimma sa...

Jag gillar faktiskt låten, men jag har lite svårt för damens lätt mysko utseende, men eftersom jag inte är någon skönhet själv så ska jag inte uttala mig.

LindaLotta sa...

Men Milda, som du skriver :)
Jag gillar låten, men jag är nog lite gammaldags och gillar de trallvänliga varianterna.
Man behöver ju inte titta, bara lyssna :)

Mildamakter sa...

jennifer: ja, det är mycket möjligt att det är så...

md: ja, skulle man gå efter det, så skulle jag behöva tiga i de flesta sammanhang ;o)

linda: mmm, gör jag ;o)
Jag gillar också trallvänliga låtar, men just den här låten tycker jag att jag har hört i många år. Den kändes gammal redan när jag hörde den första gången lixom

Annika sa...

Å nu kan man läsa inne hos mig vad jag o Loppan tyckte om spektaklet :)
Vad man än tycker om Perelli (jag tycker hon är ganska ok sen hon slutade sjunga dansband, men det är min personliga åsikt ;)) så har du skrivit fantastiskt roligt om henne i ditt inlägg :)

Madeleine sa...

Att låten var bra kan jag hålla med om men hennes uppträdande tror jag var anledningen till att det gick så dåligt för henne. Det såg inte ens ut som om hon tyckte det var kul.. :/ Det är inte bara låten som är viktig i sen sådan tävling utan även uppträdande, showen, vilket inte hon hade..

Mildamakter sa...

madeleine: det ligger onekligen något i det du skriver ;o)

Anki sa...

Det bästa med årets melodifestival var ju musiken i pausen. Goran Bregovic och hans Wedding & Funeral Orchestra. Vilket ös! Jag har lagt en länk i min blogg om nån vill se/höra ett smakprov.