2008-05-14

Onsdag 14/5Idag är allt som vanligt igen, tillvaron har slutat snurra och jag har jobbat som vanligt...och t o m börjat arbetsträna upp till 75% minsann.

Liiite vimsig är jag nog trots allt, för när jag skulle i väg i morse (kl 06.30) så tittade jag ut genom fönstret, konstaterade att det var sol och troligtvis skulle bli fint väder även idag, så jag beslöt mig för att låta jackan stanna hemma för att slippa ha bry med den när jag skulle cykla hem och det var varmt på riktigt. Nog tyckte jag att det var lite svalt när jag kom ut, men tänkte att jag nog skulle bli varm när jag cyklade... men det blev jag ikkkke. Jag var bottenfrusen (jaja, nästan då) när jag väl kom fram till jobb och inte blev jag varmare av att höra att det var 4 grader (!!!)varmt ute. Sånt jädrans mög, är det sol så ska det vara v a r m t och inte vintertemperaturer. Gissa vem som tveklöst kommer att dels kolla termometern innan hon ger sig iväg på morgnarna hädanefter och dels kommer att ha jacka på sig?

Nåväl, när jag cyklade hem så var det varmare och nästan snudd på behagligt att cykla, så jag beslöt mig för att göra ett besök i en affär som jag bara har hört talas om/läst om, men som jag aldrig har varit i, nämligen Astrid och aporna. Det är en affär som säljer ekologiska varor och som har ett bra utbud. Det fanns kryddor, olika slags te, olika slags mjöl och allt annat som behövs för att leva lite sundare. En bra affär med ett jättelikt utbud och den är väl värd ett besök om man tycker om sådan här varor. Den ligger på Gustav Möllares gata 2 i Malmö (bredvis konserthuset och mittemot stadshuset)

9 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

i grodskogen var det förhatliga minusgrader i natt..
fy..
det borde vara absolut förbjudet efter påskhelg med minusgrader..
;)

Annela sa...

Ajaj, som det kan bli. Men än är det vinter kvar, säger mor...

Strumpstickan sa...

Svårt att klä sig rätt nu...

LindaLotta sa...

Det är alltid roligt med dina tips, jag har en lång lista nu som ska betas av inom överskådlig framtid :)

Mildamakter sa...

grodis: det borde vara förbjudet med minusgrader hela året, förutom mellan den 23/12 - 26/12, sen kan det få bli fin varm vår ;o)

annela: *skrattar*, du har så rätt min vän :o)

strumpstickan: ja sannerligen. Sommaren kan gott få komma på heltid nu

linda: lång lista?..är det mer än Lillehems utegrisar och Astrid och aporna??...ja förstås Fridens pizzeria på Österlen, men den har jag väl inte bloggat om...eller har jag det???

Panter sa...

Minus 2, 4 i onsdagsmorse. Helt oacceptabelt. Besvärligt att behöva klä på sig extra på morgonen och sedan kånka på ytterkläderna på hemvägen.
Slutgnällt :)

Hoppas det är varmare nu.

Annika sa...

Åhhh- Fridens pizzeria!!!! Där hölls Sagas faster Idas bröllop förra sommaren. Alldeles underbart!

Tipsa mera! Vi tycks uppskatta samma sorts ställen :)

Stor kram o tusen tack för grattishälsn till loppebarnet :)

londongirl sa...

I morse blev det varm jacka på morgonpromenaden för mig.
Vilken trevlig affär du skriver om....synd att det är så långt till den för mig. ;-)

Mildamakter sa...

panter: visst är det fullkomligt perverst med minusgrader i maj månad. Borde vara förbjudet...minsann ;o)

annika: då ver du precis vad jag pratade om (skrev om). De har jordens godaste pizzor eller hur? ;o).

londongirl: Kan ju kanske vara en orsak till att komma till Österlen? ;o)