2008-05-13

Tisdag 13/5Idag när jag vaknade och steg upp, så snurrade världen rejält för mig, mådde illa och insåg att det bara var att krypa till sängs igen och försöka sova bort obramåendet.

Sov 4 timmar och vaknade, om inte fräsch som en nyponros, så i alla fall med ett huvud som inte kändes som om jag hade åkt karusell hela natten och med en mage som snällt befann sig där den brukar och ska, vara.

Åt frukost och satte mig sedan vid datorn, kollade mailen och sedan mina favoritbloggar...och sen började jag göra något som jag har tänkt göra väldigt länge men inte kommit mig med att göra, nämligen att rensa bland alla de bloggar jag har lagt som favoriter i de olika kategorierna. Jag har en förmåga att samla på mig bloggar nämligen, men det är väldigt få av dessa som jag egentligen läser ofta. Detta beror oftast på att bloggaren antingen är dålig med att uppdatera sin blogg eller att bloggaren sällan eller aldrig svarar på kommentarer och båda grejorna är lika tråkiga tycker jag.

Jisses så skönt det kändes att få något gjort som länge skulle ha gjorts, jag blev belåten i hela figuren och tyckte att jag hade varit riktigt dutti...minsann.

Nu kan jag ju dessutom börja samla på mig ännu fler bloggar, det finns ju så mycket roligt att läsa där ute i cybervärlden :o)

10 kommentarer:

Nelli sa...

hoppas inte jag hade varit i kategorin "borttagen" då :/ haha

Annela sa...

Hoppas att världen stannat nu så att du kan stiga upp i morgon.

Morgondimma sa...

Undrar om man är kvar ...

Mildamakter sa...

nelli: välkommen till min blogg

annela: ja tack, det har den gjort, så det blir till att jobba igen idag

md: klart att du är!! ;o)

LindaLotta sa...

Mår du bättre idag? Du är ju i alla fall uppe med typpen :)
Jag kan göra precis likadant och när jag sen ska leta upp någon bland alla bokmärken så hittar jag inte...

Strumpstickan sa...

Sådär blir det ibland här också och jag kryper också tillbaks och börjar om...

fick jag vara kvar?

Mildamakter sa...

linda: ja tack, idag är det som vanligt igen...och du har verkligen ögonen med dig ;o)

stumpstickan: Klart att du fick! Jag tittar ju in till dig flera gånger varje dag eftersom det händer något där alltid ;o)

Elisabet sa...

Det där med att rensa i blogglistan, det tänker jag ofta göra, men så grips jag ..., nån slags känsla av att "putta bort" och ångrar mig.

Somliga har ju ingen alls.

Nu har jag ändå morskat upp mig och tagit bort nån och lagt till andra.

Det får bli lite som det blir.

Och såna som aldrig eller ytterst sällan uppdaterar, lever ett farligt liv just nu ..-)

Mildamakter sa...

elisabet: så tyckte jag med när jag hade favoriterna på första sidan på bloggen, men nu har jag dem som "vanliga" favoritlänkar, indelade i "favoritbloggar", "diverse bloggar", "matbloggar" osv, och då ser ju ingen om h*n har tagits bort eller inte. Det hade känt lite fjeligt tycker jag.

Anki sa...

Hittade hit via Strumpstickans blogg och här finns minsann också mycket att läsa. Vackra bilder också. Man blir sugen på en tur söderöver!