2008-01-07

Måndag 7/1Jaha, så var semestern över för den här gången och det var ånyo dags att hoppa på stålhingsten och trampa iväg till jobb imorse. Kan inte påstå att jag jublade högt, trots att jag trivs väldigt bra med mitt jobb, men att cykla genom ett januarimörkt Malmö kl 0630 med motvind tillhör inte mina favoritsysselsättningar, det ska villigt erkännas.

När jag sen väl kom till jobb, så visade det sig, att värmepannan hade stoppat i lördags vid strömavbrottet, så det var inte mer än 14 grader varmt inomhus. Det är okul att sitta framför en dator i vinterjacka i 14 graders värme, tro mig!

Som om inte detta vore nog, så klyddade datorerna, också detta beroende på strömavbrottet i helgen. Det tog 90 min innan vi fick kontakt med it-folket så att det kunde börja kolla upp var felet var och sen när äntligen apparaterna var igång, så kunde vi inte skriva ut nånting.

Då kröp stressen utanpå kroppen på mig, trots att jag mycket väl vet att det inte är lönt att gå i taket för något som jag inte kan påverka, men jobbar man bara 4 timmar, så ÄR det ganska påfrestande att 3 tim och 20 min går åt till väntan. Jag har ju haft semester sen före jul, så det låg ju en och annan hög som väntade på mig när jag kom tillbaka, om man säger så...*ler*

Men - i morgon är en annan dag och då fungerar nog tekniken...*hehe, vem försöker jag lura egentligen?*

Igår lyckades jag däremot med något tekniskt alldeles på egen hand...jag har länge klurat på hur alla ni andra har fått in räknare på era bloggar, men jag har aldrig själv klarat av att få in nån sån, men så började jag leta runt i menyerna och - heureka - jag lyckades...så numera har även moi en räknare i kanten...*stolt*...men så har jag en fråga: var får ni tag på den kod som gör att ni kan se hur många som har besökt bloggen/dag, var de kommer ifrån osv? det hade varit kul att få besked på det med kan jag tycka...

6 kommentarer:

Mocca sa...

Phu vilken dag du verkar ha haft...
Koden ja, menar du den där man ser ord som folk sökt på för att hamna på bloggen mm?
Om det är den du menar, så är det Google Analythics som har den tjänsten. När jag reggade mig där var det kö, för att "komma in", vet inte hur det ser ut nu.

Om det inte var den du menade, så testa den, jag tycker den är superbra, för att inte tala om att det är kul att se vad som gör att folk hamnar på ens blogg.

Hoppas tekniken håller sig i skinner imorgon ;)

Mocca sa...

Här kommer länken till GA: http://www.google.com/analytics/sv-SE/ Mycket nöje!

Morgondimma sa...

statcounter.com funkar för min lilla blogg

Mildamakter sa...

mocca: tack för hjälpen, nu har jag (tror jag i alla fall) anmält mig ochnu återstår det bara att se om jag har gjort allt rätt :o)

md: se där, alla utom moi har tydligen sådana där räkningsmanicker ;o)

Anne-Maj sa...

Oj. hoppas det blev bättre idag, att du fick något gjort på jobbet. Jag har statcounter och susnet. dom räknar aldrig fram samma siffra =) Goggle har jag också men glömmer att kolla i den =)

Mildamakter sa...

anne-maj: jag har installerat Google nu, ska bli spännande att se hur det blir :o)