2008-01-12

Lördag 12/1Tro det eller ej, men idag har solen lyst i Malmö, ja flera minuter faktiskt. Det var riktigt roligt att se den för gudarna ska veta att det var länge sen sist.

Idag har moi haft spenderbyxorna på sig. Det började med att vi körde ut till Bauhaus och där blev jag äntligen färdig till att köpa plastbackar till mina garner som hittills har legat nerknökade i en tunna och varje gång som jag har behövt få tag på ett garn, så har det ju givetvis legat i botten på tunnskrället så jag har fått vända upp och ner på allt för att få tag på det. Nu är det slut med det, ordning och reda ska bli mina andra namn händanefter (vem försöker jag lura?).

Efter det drog vi ut till Svedala och till Nilssons möbler som ligger där, och ä n t l i g e n har jag hittar min fåtölj. En gladröd sak som jag sitter bra i när jag ska sticka men som jag även kan krypa upp i och läsa/höra ljudböcker...och den går säääkert bra att sova i också när jag tänker närmare efter.

Jag vet inte hur många möbelaffärer vi har varit i och hur många fåtöljer jag har provsuttit. Antingen har de varit för små eller så har de varit för stora, för dyra eller för fula, för höga eller för låga, ja det har minsann varit svårt att hitta den fåtölj som det står mildamakter på...men nu är sötnosen hittad och beställd och ska komma hem om ca 3 veckor....och ikväll blir det köttgryta tillagad i vår eminenta tryckkokare. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så förtjust i en g r y t a som vad jag är i den här tryckkokaren, men milda makter så bra den är! Den, tillsammans med mina MBT-skor var nog 2007 års bästa inköp...minsann!

Ibland är livet gott att leva! :o)

7 kommentarer:

londongirl sa...

Men vad det låter skönt med en sån fåtölj. Det skulle jag också behöva. Jag kanske ska åka till Svedala och köpa en jag med. Lite långt kanske. :)

Jag har också shoppat idag....det blev en toalettstol och två par strumpbyxor. ;)

Hedgren sa...

Och jag har inte lämnat byn på hela dagen... Men jag hannut och njuta av solstrålarna!

Inga M sa...

Tryckkokare låter nostalgiskt i mina öron. Minns att vi fick träna på att använda det när jag gick husmodersskolan ett år 1965, men jag kunde inte ana att de fortfarande säljs. Men antagligen är det bra och det förkortar koktiden rejält om jag minns rätt.

Mildamakter sa...

londongirl: nejdå, inte är det långt inte... ;o)

hedgren: ja det gäller att ta tillvara på solen när den väl visar sig, för man vet banne mig inte när den dyker upp nästa gång

inga m: de är helt suveräna, och har börjat nytillverkas nu tydligen, för den vi har ser inte ut som den gjorde som jag minns att min mormor hade

Strumpstickan sa...

En skön fåtölj är mycket, mycket viktigt att ha. Grattis!

Mildamakter sa...

strumpstickan: tack så mycket, ja jag känner mig nöjd med köpet. När man som jag (och du) är värkmänniskor, så är det extra värdefullt att man kan sitta ordentligt

Anonym sa...

好神拖,料理,幸福,好色,頂好,好事多,好玩遊戲,史萊姆,線上遊戲,A片下載,影城,愛情公寓,貼圖,情色,網站,遊戲,小說,文學,色情,交友,影片,臺灣,小遊戲,論壇,嘟嘟,視訊,小說,言情小說,貼圖,用品,情趣,漫畫,情色網,情色,遊戲,85cc,嘟嘟,網站,18成人,影片,交友,貼圖,圖片,圖片,文章,小說,光碟,微風,影片,漫畫,文學,遊戲,電影,論壇,成人,做愛,aio,小說,聊天室,聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,視訊,聊天,聊天室,聊天室,聊天室,聊天室,免費視訊,交友