2007-10-31

Onsdag 31/10Det höll inte att jobba 75%, dvs 6 tim/dag.

Jag rasade ihop i veckan och fr o m i morgon är jag tillbaka på 50% tjänstgöring. Inte kul, det är jobbigt och tar emot att gå till min chef i morgon och berätta det, men jag tror att han har anat att det är på gång så han blir nog inte förvånad.

Jag har ingen energi för tillfället, jag har nytt garn och nya stickor som bara väntar på att få komma i händerna på mig, men inte ens det räcker orken till just nu, jag är bara trött och gnällig.

Idag blev jag i alla fall färdig till att köpa mig en ny mobil, det blev en röd SE 910 i, eller vad den heter, men när jag såg alla sladdar och den tjocka manualen så tvärdog mitt intresse för den, jag bara satte den till laddning så får jag se när den blir färdigladdad om det finns intresse för att försöka få igång den...

7 kommentarer:

Annela sa...

Åh, vad trist, men det är bara så det är. Och då vet du det. Jag jobbade 30 tim förra veckan och har fortfarande sviter efter det. Jag hoppas att du snart får ork till att sticka lite.

Monica Hansen sa...

Bra att du säger ifrån!

eva i halmstad sa...

Du behöver inte nytt garn, nya stickor du behöver ny ork, förstår du vad jag menar .
Ha de så gott så länge, o du röda telefoner är jätte bra,Eva.

gila sa...

Vet hur du känner det. Känns som kortslutning i huv'et. Har haft för mycket igen de senaste tiden - häromdagen skaffade vi en navigator till nya bilen, en ny mobil till min man + annat som jag skulle koncentrera mig på. Var tvungen att ryta åt mig själv att inte försöka vara så förb*nnat duktig att förstå allt på en gång. Det är ett elände att inte kunna släppa duktighetssyndromet(inte så lätt att stava till det heller...)
Du kommer igen. Låt det ta tid och lägg undan saker tills du känner för det. S'a en som tycker att du skall leva som jag lär och inte som jag lever...

Mildamakter sa...

annela: ja, nu är det roligt att sticka igen, tack vare paketet från dig. Stickorna är helt ljuvliga och garnet går inte av för hackor det heller :o)

monica: det var min kropp som på ett mycket tydligt sätt sa ifrån, och den här gången lyssnade jag, vill ju inte hamna på ruta ett igen

eva: mmm, du har så rätt så...men garn och stickor kan ju ge ork ibland, och nu har jag samlat på mig lite ny frisk energi så nu är det kul att sticka igen

gila: *skrattar*, ja du har så rätt, och det är så skönt att se att det finns fler som är som jag och som vet hur jag menar :o)

Hedgren sa...

Hallå där? Hur har du det?

Mildamakter sa...

hedgren: jotack, det går en dag i taget. Energin kommer tillbaka droppvis känns det som, så jag är nog fit for fight igen...ja vilket år som helst faktiskt ;o)