2007-10-27

Lördag 27/10Grått, mulet och typiskt tråkigt väder, inte utan att man hur lätt som helst kan drömma sig tillbaka till våren på Österlen.

Vi körde en runda till Lund och passade på att stanna till vid Nova, ett affärsghetto i utkanten av Lund. Undrar varför alla sådan här ställen måste innehålla precis samma affärer överallt, varthän man än kommer.

Det är så sanslöst tråååkigt att gå där, så inte ens jag, som har svart bälte i shopping när det vill sig väl, gör av med en enda krona.

Jag blir bara irriterad och uttråkad och ser till att lämna dessa hemska köplador så fort som det bara går. Tänkt så mycket roligare det är att gå nere i Ystad eller Simrishamn och handla i alla dessa små och roliga affärer som finns där. Då kan jag sätta sprätt på hur mycket pengar som helst nästan, och dessutom tycka att det är roligt att handla :o)

6 kommentarer:

Annela sa...

Jag håller med dig. Nova är ett urtrist ställe med nästan bara klädaffärer. Då är det mycket roliga att handla inne i Lund och gå bland de gamla husen, Stortorget, Clemenstorget m.m.

Anne-Maj sa...

Jag tänkte shoppa snabbt förra veckan, men vädret avskräckte mig. Det var i den kunliga huvudstaden. Ja här sitter jag med ananaspaj och kaffe. jag som ska betala räkningar nu.

Monica Hansen sa...

Säg till om ni åker förbi Göteborg:)

Mildamakter sa...

annela: jo Nova var ett riktigt aptråkigt ställe, dit kommer jag inte att åka tillbaka till. Hur det är inne i Lund vet jag inte, jag har nog inte varit i Lund 10 ggr i hela mitt liv ;o)

anne-maj: Åhhh vad gott det låter med ananaspaj - smaklig måltid ;o)

monica: jag lovar! :o)

Morgondimma sa...

En liten utmaning på G

LindaLotta sa...

Det enda som är bra med sådana ghetto är att det är tak över dem och det är bra när det regnar ;)

Härlig bild!