2007-10-07

Söndag 7/10Tillbaka till stan igen efter en riktigt härlig hösthelg på Österlen. För en gångs skull så var vädergudarna med oss och solen sken varmt och intensivt i lördags. Det var t o m så varmt att man kunde sitta ute och fika, och det har banne mig inte hänt alltför många gånger i sommar ;o)

Det känns lite vemodigt att det redan är höst och snart dags att stänga igen vårt Österlenboende, men förhoppningsvis kommer hösten/vintern att gå fort så att våren kommer igen. Vi har inte hunnit med så mycket här hemma i stan under vår/sommarsäsongen, så nu får vi ta tag i lägenheten och de förändringar som vi har talat om att göra. Det är ett rum som ska målas om, så det är i o f s inte något helt oöverstigligt problem, men jag bara avskyr att leva i den röra som oundvikligen blir när nåt ska göras om, men samtidigt så njuter jag i fulla drag när det väl är färdigt, så jag antar att det bara är att ta ett djupt andetag och sätta igång...ja när som helst faktiskt...nån gång...kanske... ;o)

Precis just nu, kom Darling och berättade att tre kakelplattor har spruckit i badrummet. Hur i hela friden kan de spricka bara så där rakt av? Sällsynt obra tycker jag...hmmm, då får vi väl åtgärda det möget först då...och badrummet som är helkaklat, det går ju inte bara att byta ut tre plattor mitt på en vägg, jag antar att hela väggskrället får knackas ner, och så blir fogarna annorlunda mot de övriga tre väggarna, så måste även de knackas ner...och då måste badkaret bäras ut...och då är det lika bra att lägga nytt golv när vi ändå håller på...jesus på cykel; allt detta för att tre sketna plattor har spruckit...*suckar*.

Vi ska då sannerligen inte ha helkaklat badrum igen, det är då ett som är säkert!!!

1 kommentar:

LindaLotta sa...

Men du, man kan byta ut enstaka kakelplattor - jag lovar!

Vi höststädade i trädgården i lördags och ytterplaggen åkte av ett efter ett, helgens väder har varit underbart!