2007-07-24

Tisdag 24/7


Idag har jag äntligen gjort slag i saken. Jag har köpt mig ett par masai-skor http://www.swissmasai.se/

Jag har läst om de här skorna länge, men inte provat dem, men så upptäckte jag att det finns en affär i Malmö som säljer dem, så på väg hem från jobb stannade jag till vid affären och gick in och provade dem...sen var jag fast :o)

De är väldigt speciella att gå med, och första gången jag reste mig och började gå, med dem på fötterna, så kände jag mig precis som om jag vore rejält på snusen, men det gav med sig ganska fort och sen var det bara häääärligt att gå omkring med dem, trots att det är en lite speciell teknik att använda dem, men man lär sig fort.
Nu ska här promeneras!

9 kommentarer:

Hedgren sa...

Men hur går man i dem? Ska man gunga fram, eller...? Hursomhelst, sköna skor är a och o! Jag älskar högklackat, men det gör, tyvärr, inte mina fötter! Lärare går och står mycket så det gäller att vara rädd om fossingarna!

Anonym sa...

Jag blir nyfiken....Du bode utfärda köpvarning!

Morgondimma sa...

ser spejsade ut

Mildamakter sa...

hedgren: man rullar liksom fram över foten. Gå in i affären och prova nästa gång du är i Malmö, (Djäknegatan 16), man måste prova, det är svårt att beskriva känslan

anne-maj: hihi, ja kanske det ;o)

morgondimma: mmm, e bara förnamnet det ;o)

Annela sa...

Ett sånt fynd. Jag ska genast gå och prova ett par. Det verkar som om det vore gjort för mig.
Gå inte vilse bara:))

Linda sa...

Tack för tipset!
Jag tror att de är något för min man, han har ryggproblem och jag tror att skorna kan hjälpa honom en bit på vägen.
Var de hemskt dyra?

Mildamakter sa...

annela: gör det, de är jättesköna :o)

linda: affären ligger på Djäknegatan 16 (mitt emot Form) så gå dit med honom så han (och du) får prova. Det är banne mig en upplevelse bara det :o).
De skor jag köpte kostade 2248:-, men om de kan hjälpa mig bli av med mina smärtor i rygg, fötter och knän så är de värda varenda krona!

Anonym sa...

Återkom gärna med rapporter om hur det går i längden s.a.s. Jag har tummat på så'na men de är ju svindyra så jag vill gärna veta om de funkar.

Linda sa...

Att vara smärt- och värkfri går inte att värdera i pengar!
Klart de är värda vartenda öre om de hjälper.

Berätta gärna hur det går :)