2007-07-23

Måndag 23/7


Mitt livs andra sockpar (fast det är bara en socka som är klar) och det efter ett nytt mönster som jag inte har stickat efter tidigare, men med hjälp av grannen så löste det sig...efter måååånga suckar och stön.
Jag ser nu att den ser lite besynnerlig ut, pinnsmalt skaft och klumpfot, men ni får tro mig på mitt ord när jag säger att den är skön att ha på sig :o)
Tänk att jag skulle bli stickberoende, vem i hela friden kunde ana det?

10 kommentarer:

Mocca sa...

Vilken fin socka :)vad duktig du är!

Mocca sa...

Vilken fin socka :)vad duktig du är!

Hedgren sa...

Trevligt mönster! Har aldrig stickat strumpor, verkar svårt... Äldsta dottern sticakr raggor till pappa nu, så hon får kanske lära mig! Just nu stickar jag "lilltröjan" till ena svärsonens nyfödda systerdotter!

Annela sa...

Wow vilket roligt garn! Vad är det för garn. Liknar nåt som vi har i butiken som heter Fabel, som randar sig själv. Grattis, välkommen i gänget! Nu är du fast och kommer att ha så kul så kul. prova att gå in på www.garnstudio.com och titta på alla deras mönster.
Ha det så kul!

Mildamakter sa...

mocca: tack snälla :o)

hedgren: det är garnet som styr hur det blir. Näe, det är inte speciellt svårt att sticka strumpor, bara man håller tungan rätt i munnen. Prova på så ska du se - du blir säkert fast du med ;o)

annela: Det heter Opal och är 75% ull och 25% nåt annat som jag inte kommer ihåg just nu. Tack för tipset om Garnstudio, ska genast ila dig och kolla...

Anne-Maj sa...

Heja!
Jag minns när jag stickade halsdukar förra vintern, vore skoj att prova igen...

Mildamakter sa...

anne-maj: ja gör det! *ler*, sticka är kul!!

LindaLotta sa...

Ajamen! Den är ju jättefin!
Men är det garnet som ändrar sig så eller byter du?
Det måste bli en förfärlig massa trådar att fästa - och det är något av det tråkigaste som finns.
Blir det en strumpa till?
:)

Mildamakter sa...

linda: det är garnet som ändrar sig. Det heter Opal och är jättekul att sticka med. Jadå, det kommer att bli en strumpa till, så fort jag är färdig med det jag håller på med just nu, räknar med att kunna börja på den till helgen :o)

Magalös sa...

Vilket mästerverk! Är du säker på att du inte stickat förr?