2008-12-16

Tisdag 16/12Jaha - som ni väl alla vet vid det här laget så drabbades vi i Skåne av ett jordskalv i morse. Jag satt och åt frukost i godan ro när plötsligt stolen började röra sig under mig, likaså gungade golvet. Vi bor på femte våningen så det är inte speciellt vanligt med rörelser i golvet, men det gick över efter ett litet tag och sen tänkte jag inte mycket mer på det, tog för givet att det var fläkten på vinden som hade kommit i olag, det har hänt förr nämligen.

Inte förrän halv nio på förmiddagen när jag satte på radion fick jag klart för mig vad som hade hänt, och sen har det varit ett evig tjatande om det här hela dagen.

En vecka kvar till jul och alla julklapparna är redan inköpta, det har nog aldrig hänt förr.

Skinkan är inköpt och ligger i kylen. Det som är kvar att göras är citronsill,löjromsgravad sill, baka knäckebröd och ev göra någon sorts chokladpralin, sen köper vi nog resten.

Det är skönt att inte ha drabbats av julstressen i år, det blir ju jul oavsett om jag har fnattat runt i 190 knyck de sista dagarna eller inte, så då kan jag ju lika bra släppa lite på kraven och må bra.

Jisses så skönt det är att ha blivit äldre och så här förståndig...*flinar*

2 kommentarer:

LindaLotta sa...

Åh, baka du ditt eget knäckebröd?
Jag har fått recet, men aldrig vågat prova...
Och löjromssill låter gudomligt gott!

I tisdags blev jag klar med klapparna och i eftermiddag går jag på jullov.
Man kan ha det sämre :)

MICKAN sa...

Vi kände skalvet strax utanför Göteborg också. Tjingeling!