2008-02-03

Söndag 3/2Under över alla under; solen har visat sig både i går och idag och mungiporna går upp i öronhöjd liksom av sig själv. Allting blir lättare och roligare när solen skiner, visserligen har det blåst något alldeles onödigt mycket, men man kan ju inte få allt här i världen ;o)

Igår körde vi ner till Österlen för att fixa en del ärenden och därborta blåste det om möjligt ännu mer än vad det gjorde i Malmö. Alla gick med huvudbonad i någon form och alla såg så hälsosamma ut med röda kinder och leende munnar.

När ärendena var avklarade körde vi till Karlaby krog och åt lunch. Det är inte billigt precis, men milda makter vilken god mat man får där. Trevlig personal och urmysigt ställe gör att lunchen är värd varenda krona den kostar.

När lunchen var avnjuten så körde vi till goda vänner och fikade och började planera inför påsken. Inte klokt så fort hösten och vintern har gått .

När vi stängde ner på Österlen så tyckte jag att det var två evigheter tills vi skulle öppna upp igen, men tiden har gått så fort så jag knappt kan tro det. Nu är det bara sex veckor kvar och jag kan knappt fatta det.

Måtte nu bara alla vädergudar vara på min sida och se till att ev snö kommer att falla låååångt norrut. Jag vill inte vara med om att det ska komma ett ruskandes ruskväder i slutet av februari. Kom inte snön till jul så kan den banne mig hålla sig borta tills nästa jul. Basta!

7 kommentarer:

Morgondimma sa...

Den kom här, kunde du inte önska den ännu längre ut???

Mildamakter sa...

Jisses - redan?...så obra! Jag önskar att all ev snö må falla över dem som så önskar, dock ikkkkkke i närheten av Skåne! ;o)

LindaLotta sa...

Kan du önska lite lokalt snöfall över mig?

Och snart ska vi åter få se dina fina bilder från Österlen :)

Mocca sa...

Håller med, om det inte passade att komma till jul, så skit i det!

Anonym sa...

T.o.m. en vinterfreak som jag tycker det är bra med snön nu - det räcker, men så reser jag ju också snart till barnbarnen i BCN:)

Mildamakter sa...

linda: jadå, du kan få hur mycket snö du vill...väldigt lokalt över Svedala alltså ;o)

mocca: bra - du har helt klart för dig hur det ska vara...*flinar*

bibchen: BCN?? Vad i hela friden är det?

Anonym sa...

BCN = Barcelona!!!