2008-02-10

Söndag 10/2

Idag har det varit en alldeles strålande härlig vårdag i Skåne. 11 grader varmt, solsken och ingen blåst att tala om - det är vi sannerligen inte bortskämda med.
Vi körde till Skånes Djurpark och gick runt och njöt av vårvädret. Det är en fin anläggning och är det någon som mot förmodan inte har varit där, så kan parken rekommenderas. Det finns mycket djur där och det är både barnvänligt och handikappvänligt. Jag trodde inte att det skulle vara så mycket djur som var framme och som var vakna vid den här tiden på året, men det var liv och rörelse i de flesta hägn.

T o m björnarna var vakna, och det är väl ett vårtecken om något! :o)
Efter att ha gått omkring och tittat på djuren åkte vi till min bror och fikade, årets första fika utomhus, det var bara sååå gott att sitta i lä vid husväggen och känna hur solen värmde ansiktet.Det är allt en ryslig tur att vi går på rätt håll nu, dvs mot vår och sommar.
Må alla snöoväder hålla sig låååångt från Skåne nu....eller i alla fall samlas över Svedala så att Linda blir glad. Hon envisas ju med att hon vill ha snö, stolliga människan ;o)

5 kommentarer:

Torparfrun sa...

Dom stackars björnarna får inte sova tillräckligt nu när vintrarna inte blir tillräckligt kalla. Här i norr var de vakna flera månader längre än vanligt i år.
Men ser han inte lite sömnig ut? Ni väckte väl inte den björnen som sov?

LindaLotta sa...

Gullfia :)
Jag har kommit på andra tankar, faktiskt.
Efter den här ljuvliga helgen så vill jag nog att snön håller sig borta.
Det började klia i fingrarna när jag såg mina rabatter i solljus.
Men kommer det snö ändå, så tror jag att jag ler :)

Panter sa...

11 grader, sol och utefika! Jisses vad avis jag blir.
Här är det grått som varvas med dimma. Fina kort. Imponerande björn.

Mildamakter sa...

torparfrun: nej då, han stod i dörrhålet och njöt av vårsolen, och gäspade så stort att man såg långt ner i gapet på honom :o)

linda: se där. se där...det börjar bli folk av dig med! ;oD

panter: sånt väder som du har, ja det har vi haft de senaste 3 månaderna, det är väl därför vi njuter flerfalt när solen äntligen behagar visa sig :o)

Strumpstickan sa...

Stackars Nalle!