2008-02-16

Lördag 16/2

HURRA!
Gammelsmurfen bland Tv4:as vädernissar sa i morse i deras morgontv, att det inte kommer att bli något vinter i södra Sverige!
Vi slipper alltså det vita möget i år, kan det vara bättre?
Jag tar detta på blodigt allvar och kommer att bli gruvligt besviken om han har lurat mig...och skulle vädergudarna mot förmodan ändra sig och vilja släppa ner lappmögel över oss, så hoppas jag att de kommer ihåg att det är Linda ute i Svedala som vill ha snö och alls icke jag i Malmö...och ingen snö på Österlen heller tack!
Sen är jag nöjd!
Förresten så blommar påskliljorna på vår gård nu, och de klär inte i snö, ytterligare en orsak att vi ska slippa mer vinter...

10 kommentarer:

londongirl sa...

Vi har ett tunt lager av snö här och där på marken. Inte för att jag vill ha det nu men det lyser upp och det gör att det inte ser så mörkt ut på kvällarna.

Men åh....har du påskliljor!!! :)

Morgondimma sa...

Säger som L-girl Påskliljor Åhhhhh

Anonym sa...

See here

Strumpstickan sa...

Samma säger de om Göteborg och det hoppas vi på:)

Inga M sa...

Nu kan det faktiskt kvitta med hela vintern, jag menar om det inte har blivit någon fram till i mitten på februari. Nu kan det lika gärna bli vår istället.

LindaLotta sa...

Haha, jag ger mig!
Nu kan det bli vår på riktigt.
Påskliljorna är 15 cm över marken men de blommar inte än.

Torsdagen den 22 februari 2007, då satt vi insnöade...
Än är det inte för sent :)

Mildamakter sa...

strumstickan: absolut!!

inga m: kunde inte sagt det bättre själv :o)

linda: Bra! ;o) Jodå, det är aaaalldeles för sent nu. Gammelsmurfen har sagt att det inte kommer mer, och då tror jag på det! ;oD

Lilla B sa...

Vi har ett alldeles för tjockt lager snö här i Bergslagen. För mig finge det helst förvinna innan eftermiddagsfikat. Skulle bli riktigt glad i så fall.
Snö gör sig bäst på vykort.

Mildamakter sa...

lilla b: håller med dig av hela mitt hjärta :o)

teresa sa...

Vitt mögel?? Det måste vara ngt skånsk uttryck... jag ÄLSKAR snö men här i Bohuslän får vi det alldeles för sällan! Älskar påskliljorna o alla de andra blommorna också, men FÖRST kunde man väl få ha lite snö? En liten skidtur, hade det inte varit något??