2008-02-01

Fredag 1/2

Fredag...igen...äntligen... och inte blåste vi av kartan av den här stormen heller.
Skåningar är ett segt (och tungt) släkte, vi har pedalerna djupt nedborrade i myllan, och slipper vi bara snö så klarar vi av det mesta.

När jag läser sånt här blir jag skogstokig...må människor som sysslar med detta drabbas av galna kräksjukan...lääänge och väl. Jag inser att den här människan väl troligen inte har alla besticken i lådan, men det spelar ingen roll. Man GÖR inte så där...och varför i hela friden har ingen reagerat tidigare, OM nu den här stollan har haft lika många djur under en lång tid?

Barn blir sexuellt utnyttjade, slagna och/eller misshandlade på annat vis, äldre blir rånade och nedslagna, ungdomar hoppar ihjäl andra ungdomar...vart är vi egentligen på väg?
Håller alla mänskliga spärrar på att försvinna hos vissa människor? Ibland blir jag rädd!

Men - NU är det fredag och jag tänker försöka sluta tänka på sånt och istället lägga mig i ett varmt bad med en bra bok och ett glas vin. Tyvärr är Shantarm för tung och otymplig för att läsa i badkaret så jag får ta med mig någon annan, mer badvänlig bok ;o)

6 kommentarer:

Hedgren sa...

Ha en trevlig helg! Själv valde jag länge mellan Panodil och vinglaset och Panodilen vann idag! Nu önskar jag vinglaset bättre lycka i morgon!
Ha det bäst!

Anonym sa...

Som tur är finns det snälla människor också. Trevlig helg!

Strumpstickan sa...

Instämmerhelt, det är sååå lågt att plåga djur!

Prova ljudbok till badet?

Hedgren sa...

Shit! Panodilen vann igen!

Mildamakter sa...

Hedgren: nämen...kan det vara nyttigt??? ;o) Ha en trevlig helg!

bibchen: ja, och guskelov så är de goda i majoritet...väl? ;o)

strumpstickan: ja, men sladden hamnar så lätt i vattnet så jag våga/vill inte ha iPoden när jag badar...annars hade det varit ljuuuuvligt ;o)

Mocca sa...

Usch ja, ibland är det bara för mycket elände :(
Hoppas iaf att du har haft en trevlig helg!