2007-11-25

Söndag 25/11Idag har det varit en riktigt skön och lättjefull dag, precis så som jag tycker att söndagarna ska vara. Jag har läst färdigt den sista Harry Potterboken, stickat färdigt den sista pulsvärmaren till svårmors julklapp, suttit lite framför datorn och läst mail och bloggar. Hela tiden har regnet mer eller mindre piskat på rutorna så det har verkligen kännts skönt att få vara inomhus.

Det har ju gubevars varit skyltsöndag här i Malmö idag. Helt vansinnigt tycker jag, det är och förblir första advent som är skyltsöndagen i min värld, sen må köpmännen tycka och tänka vad de vill om den saken. Här kommer inte en stake eller stjärna i våra fönster förrän då och sen är det inte mer med det. Nästa helg är jag dessutom i Stockholm på maillistträff så då kommer inte heller någon stake upp i fönstren här eftersom Darling inte heller är hemma...så ser ni en lägenhet i Malmö som är kolsvart nästa helg så kan ni misstänka att det är vår ;o)

4 kommentarer:

Annela sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annela sa...

Jag håller verkligen med dig. Det är första advent som gäller både för skyltsöndag och stakar i fönstret.
Vi har en granne som har julgardiner uppe året runt, men nu är han snart i fas. Jag tror minsann att jag ska sy nya i år. Men upp kommer de inte förrän till Lucia - så det så.

Morgondimma sa...

De skyltade i denna stan också, och stängde lika tidigt som vanligt... kunde de inte gjort sig till liiite?

Mildamakter sa...

annela: precis, nån jädrans ordning får det väl ändå vara? ;o))

md: det är väl det minsta man kan begära om de nu vill att man ska ranta runt på julskyltning ;o)