2007-12-29

Lördag 29/12

Ont krut förgås inte så lätt inte...idag kom jag på att det är precis en vecka sen jag var utanför våra dörrar och det kändes inte helt bra, så jag byltade på mig och gav mig ut i den skånska vintern.
6 grader varmt, mulet och blåsigt med ett lätt regn, precis som det brukar vara i Malmö vid den här tiden m a o. Jag måste i ärlighetens namn tillstå att det inte var någon skön promenad, så jag intalade mig själv att det är obra att vara ute i sånt här väder när man har varit klen en hel vecka, så jag lydde mig själv och vände näsan hemåt igen...vill ju inte bli sjuk en omgång till inte ;o)
Väl hemma igen så förvirrade jag mig in i stickningens värld framför datorn och vips så hade ett par timmar gått utan att jag var riktigt medveten om det.

Ikväll är det dags för Kommissarie Lynley - äntligen!

10 kommentarer:

Hedgren sa...

Att du ville ta en promenad tyder ju ändå på att du är på bättringsvägen! Håller med dig om att det inte är nåt promenadväder härikring!
Ha en fortsatt skön helg!

Rödsippan sa...

Åh f-n, var det kommissarie Lynley idag?!? Det missade jag totalt... Sitter annars här och lyssnar på Yousef dvs före detta Eric Clapton. Mycket bra musik vill jag mena på...

Mildamakter sa...

hedgren: joså, jag är väldigt mycket på bättringsvägen känns det som...utom när det gäller att promenera i sk*tväder...då blir jag klen igen ;o)

rödsippan: du missade inte så mycket. Avsnitten som sänds nu, är påhittade, dvs inte från böckerna och då blir det som det blir... Yousef? är inte det fd Cat Stevens? Eric Clapton heter väl fortfarande Eric Clapton??

Monica Hansen sa...

Vi har spelat ion Lynley och ska ha mys vid tv:n i eftermiddag:) Gå ut kan man göra när solen kommer tillbaks...

Morgondimma sa...

Mmmmm Lynley...

S o F sa...

Ah, en Lynley-älskare till!

Härligt!

Har du läst nån utav böckerna?

Jag har läst en som var ruskigt bra, som jag naturligtvis inte kommer ihåg vad den hette. Men i alla fall där fick jag en lite annan bild utav Havers.

Tycker att hon är så väldigt söt och bra spelad i tv-serien, men hon framställdes inte riktigt likadant i boken.

Men strunt samma.

Bra personkemi mellan överklasskommissarien Lynley och arbetarklassens Havers.

Njuter.

Varma hälsningar: S o F

Mildamakter sa...

monica: håller helt och hållet med dig ;O)

md:...*leeeeer*

s o f: välkommen till mig och min blogg :o)
Om jag är en Lynleyälskare? absolut och av stora mått, jag har läst alla böckerna och tycker att det är en ren och skär njutning att läsa Elisabeth Georges böcker

Bibchen sa...

Gillar att hamna på nya bloggar, och i kväll, självaste nyårsnatten hamnade jag på din. Den verkar skriven med humor och distans. Det gillar jag. Återkommer.hälsn. Bibchen

Annela sa...

Att du gav dig ut i Malmö-vintern. Det är nästan ett kamikazeuppdrag. Men kul att du kom hem och in i stickningens värld. Där är det bättre att vara än i Öresundsvindarna med duggregn. Huh!!

Mildamakter sa...

Bibchen: välkommen till mig och min blogg; titta gärna in igen ;o)

annela:Du har så rätt så... ;o)