2007-09-13

Torsdag 13/9

Idag var det en alldeles underbar morgon när jag cyklade till jobb vid 06.30-tiden. Solen var inte helt uppe, det var lugnt i trafiken, jag hade medvind (något som INTE är vanligt i Malmö) och de första stråken av höstluft kunde anas i luften och de första gula löven singlade ner på mig när jag cyklade under de stora träden i allén.

Får vi en höst som liknar den här dagen så kommer jag att njuta i fulla drag, det är då ett som är säkert!

Igår var jag på rehabmöte på min företagshälsovård och vi bestämde att jag fr om måndag ska gå upp till att jobba 75 %. Jag har inte jobbat så mycket sen -01, så det ska verkligen bli spänannde att se om det kommer att hålla, men det känns som om det är rätt tid nu att åtminstone ge det en chans. Efteråt så gick min goa personalkonsulent och jag och åt lunch på Teaterrestaurangen. Jag hade inte en aning om att de hade öppnat igen, men det var verkligen ett mysigt ställe att äta lunch på. Lugnt och skönt, ingen skvalmusik och framför allt hade de god mat! Ett gott salladsbord med varmt nybakt bröd och efter det åt vi en Minestronesoppa som höll mig mätt resten av dagen. Det är ett ställe som jag def kommer att återvända till!

När jag sen kom hem, satte jag igång att rensa skåp, det känns som om det är ett arbete som aldrig tar slut. Nu var det skåpet med prydnassaker som fick sig en omgång. Det blev 5 kassar fulla med prydnassaker och fula skålar som fick lämna vårt hem. Vissa av de här grejorna fick vi när vi gifte oss för 26 år sen och som vi aldrig ens har haft framme. Varför i hela friden sparar man på sånt som man innerst inne vet att man aldrig kommer att tycka om? Gissa om det kändes skönt att bli av med de här prylarna (och kassar)!

4 kommentarer:

Annela sa...

Det låter som om du hade en härlig dag. Det är du värd!

Unique sa...

Håller tummarna för dig att du fixar 75%. Och visst är det skönt efter en storrensning :-)

Monica H sa...

Ta det en dag i taget och var snäll mot dig själv, om det blir för jobbigt säger du bara ifrån, eller hur? Du kan!

Visst är det skönt att rensa ut så man får plats för nytt:)

Mildamakter sa...

annela: gulle dig!

unique: det känns som om det kommer att gå bra, Jag har fått mycket hjälp både av mig arbetsgivare och av läkre och fk, jag har haft tur helt enkelt!

monica h: lovar att jag ska försöka..och ja, visst ÄR det skönt att bli av med gamalt mojs som bara tar plats :o)