2007-09-03

Måndag 3/9

Dagen idag har varit en BRA dag!

Det började med att jag faktiskt kunde se mitt skrivbord när jag kom till jobb, vikarien har hållt undan högarna riktigt duktigt och det kändes inte alls oöverstigligt att sätta sig vid bordet och börja jobba i morse.

Nästa bra sak som hände var, att min läkare lyckades knö in mig i sitt redan pressade schema, så att jag får en tid hos henne redan nästa vecka,och det är BRA!

Tredje bra saken var att jag har varit på det årliga besöket hos gynekologen...*ryyyser* och det gick bra och allt såg bra ut (det är lite samma känsla över det som när bilen går igenom kontrollbesiktningen utan påpekanden *s*)

Fjärde bra saken idag var, att jag har gått igenom två köksskåp och SLÄNGT (dvs inte ställt in i klädkammaren eller satt ner i källaren) två stoooora kassar med gamla glas och skålar som vi inte har använt sen tidig Hedenhös

Femte bra saken idag: Jag har, efter snart ett års väntan, äntligen blivit kallad till en specialist för att höra om jag är kvalificerad för att genomgå en operation (berättar mer sen OM det går bra osv)...och jag får komma dit redan på onsdag i den här veckan!!!!!

Sjätte bra saken: Jag har lagat luncher till Darling och fryst in, så nu slipper jag stå och mecka med det varje kväll den här veckan.

Håll med om att det gudarna har lett mot mig idag!... *glad*

6 kommentarer:

Morgondimma sa...

Hurra vad det ordnar sig bra för dig. Hoppas det håller i sig. Eller det är klart att det gör.

gila sa...

Det var alldeles fullt med braiga saker, det :-)
Här var det en bra sak i förmiddags, men sedan blev det så rörigt med mitt jobb att jag inte hann njuta av den braiga förmiddagen....

Bambi sa...

Det kallar jag megabra dag! Många fler av samma sort, önskar jag dig :-))

Maggisen sa...

Jättekul! Och duktig har du varit också *ler* Såna dagar kan man leva på länge *ler*

Mildamakter sa...

md: hoppas, hoppas att du har rätt. I morgon får jag (förhoppningsvis) besked...

gila: ja ibland får man till det riktigt bra minsann

bambi: tack luv ;o)

maggisen: mmmm, verkligen!

LindaLotta sa...

Det var fullt med braiga saker så några dåliga kan absolut inte ha fått plats :)
Härligt med sådanan dagar och tänk, det på första dagen efter semestern!