2011-01-30

Söndag 30/1

Milda makter, nu har det runnit iväg en förfärliga massa dagar utan att jag har blivit färdig till att blogga. Jag fattar inte riktigt hur alla andra hinner formligen spruta ur sig blogginlägg, ibland flera om dagen, jag är grymt avundsjuk, det ska ni veta.
När jag kommer hem från jobb och har fått undanstökat middagen, så är klockan runt 1930 och då är jag i de allra flesta fall så trött att blogga är det jag minst av allt tänker på.
När jag väl sätter mig så blir det i de allra flesta fall framför datorn i o f s, men när jag har gått min runda i bloggvärlden så har jag noll inspiration till att själv tota ihop något.
Är det verkligen meningen att livet enbart ska bestå av jobb. äta och sova? Jag begriper ärligt talat inte hur människor har ork/tid att vara sociala i veckorna, i alla fall inte de som arbetar heltid. All vårt sociala umgänge sker numera på helgerna och det är ju då som allt annat ska skötas som inte hinns med i veckorna dessutom.
Hmmm, kan det bero på att man, dvs jag, börjar att bli gammal på riktigt?

Jag kan inte minnas att jag hade dessa tankar när jag var 20- 25 år. Även då jobbade jag heltid, men vad jag kan komma ihåg så hade jag all världens tid/ork till allt möjligt, vilket jag sannerligen inte har nu.

På tal om något helt annat - är det månne någon av er som har erfarenhet av Fuerteventura?
Har ev planer att åka dit längre fram i år, men har inget bestämt än...

4 kommentarer:

Monica R sa...

du måste inte spruta ur dej blogginlägg, jag blir glad när jag ser att du skrivit:-)

kram Monica R

Londongirl sa...

Jag känner igen mig. Hos mig duggar blogginläggen inte tätt men jag vägrar att känna mig stressad av det.
Jag blir så glad när det dyker upp något nytt här ska du veta men som sagt...man ska inte känna sig stressad av att andra sprutar ur sig inlägg på inlägg....
Bloggen är vad man vill ha den till eller hur?

Jag måste säga att jag orkar inte heller var social i veckorna...knappast ens i helgerna just nu.
i veckan gick jag med jobbet på teater och visst var det jätteroligt men åh så skönt när jag landade i soffan hemma på kvällen med maken.
Har blivit en riktig "hemmaråtta" trivs så himla bra med att vara hemma...
Tror du att det är åldern säger du? ;-)
Eller är det den här årstiden kanske?

Londongirl sa...

Mäh....jag glömde ju skriva om Fuerteventura ....har ingen egen erfarenhet men min farbror har ett hus där och jag har sett många vackra bilder därifrån. Han och hans familj har alltid pratat så gott om det.

Låter skönt tycker jag.

Mildamakter sa...

Monica: <3 <3

Londongirl: Ja lite har det nog med åldern att göra, i alla fall för min del. Numera vågar jag erkänna att jag är trött och inte orkar umgås hur mycket som helst.

Det är inte alltid av ondo att bli äldre ;o)