2011-01-17

Måndag 17/1

Sex grader varmt och barmark överallt, fåglarna tutelurar i träden. Fråga mig dock inte vad det är för sort som låter för det är jag inte människa att avgöra. Känner ju som bekant bara igen grillad kyckling och det var det då rakt inte, det kan jag åtminstone säga med bestämdhet.

Jag har fått lite frågor om Berlin och vi brukar boka via nätet, och nej, det är inte speciellt dyrt.

Vi bor ju i Malmö och har nära till Köpenhamn där vi flyger ifrån.

Nu när vi ska till Berlin i mars så betalar vi för flyg, 4 övernattningar på ett bra hotell mitt i centrum och avbeställningsskydd 3300:- för oss båda TILLSAMMANS!

Det är ju inget att klaga på tycker jag, sen att det är så rackarns smidigt att flyga dit är heller inte någon nackdel precis.

Från det att planet börjar rulla på Tegels flygplats till det att vi sätter nyckeln i dörren hemma tar det ca 90 min och det är helt i min smak :o)...men då ska väl tilläggas att vi har fått väskorna direkt på Kastrup och att tåget över sundet inte har krånglat :o)

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Får nog flytta till Malmö om jag ska komma till Berlin någon mer gång. Tar nog längre tid härifrån till Malmö och kostar nog lika mycket. Kan ju dessutom inte flyga.
Tur vi har "hittat" Gotland, även om det inte är så billigt som 3300.-
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Gillar starkt dina fågelkunskaper!!! :-D

Mildamakter sa...

Kerstin: Men Gotland är väl inte det sämsta?
jag har inte varit där (än) men skulle hemskt gärna vilja resa dit :o)

Klimakteriehäxan: Håna inte eländet! *ler skamset*
jag hade väldigt gärna kunnat höra skillnad på kvittrandet med jag har försonats med att jag troligtvis är helt totalt tondöv. För mig låter alla fåglar nästan likadant...förutom då grillad kyckling ;o)))