2009-07-03

Fredag 3/7


Äntligen fredag!
Det har varit en varm och solig vecka i Skåne, och som inte detta räckte, så la ventilationen på jobb av i måndags så vi har jobbat med en innetemp på 27 grader hela veckan,och i tisdags gick ett vattenrör av, så vi har varit utan vatten på jobb sen dess, och inte vet de när de kan fixa problemen heller.
Man inser hur sanslöst bortskämda vi är som bara kan vrida på en kran för att få vatten när man helt plötsligt måste stå och tratta vatten i toan med en hink. Det är nyttigt att få sig en tankeställare lite då och då.
Nu ska vi snart köra till Österlen och jag ser sannerligen fram emot att få sitta med ett glas svalt rosévin i handen och titta ut över Hanöbukten om nån timme. Värmen blir mycket mer hanterbar på det viset ;o)

5 kommentarer:

Hedgren sa...

Så härligt det låter! Trevlig helg på sig!

londongirl sa...

Ja när vanliga bekvämligheter slås ut så där så märker man hur bortskämd man är med sånt.
Men elavbrott har jag nog hellre ute på ön än i stan.
På ön finns det ju i alla fall braskamin och så har vi sparat vedspisen intill den nya i köket...och fotogenlampor finns att ta till.

Ha det nu så jätteskönt på Österlen!

Tummelisa Garn och Design sa...

Har garnet kommit fram? Ha en skön helg på Österhelg!

E-K sa...

Hej

Jag googlade på söka bloggar i malmö och hittade din. Har läst runt en gnutta., Jag har också varit i väggen. Är nyfiken på dig och din ålder men för att gå efter namnet så skulle jag tro att du är en 50-tallist. Hittade ingen direkt presenttion på din sida, hör av dig om du har tid och lust men inte annars för det är just sånt vi utbrända ska aktia oss för :)

Ha en bra lördag kväll
E-K

Mildamakter sa...

hedgren: tack så mycket, det har verkligen varit en skön helg...och v a r m! ;o)

londongirl: det låter ju riktigt frestande med strömavbrott på ön, hur mysigt som helst faktiskt ;o)

tummelisa: jadå, och helt underbart ljuvligt är det dessutom. Klart beroendeframkallande!

E-K; jo, jag är en femtiotalist, med nöd och näppe ;o)
Jag har gått in i väggen två gånger, den sista ggr rejält dessutom, men är nu så pass OK att jag jobbar 80% igen. Dras dock med vissa besvär (ljud-och stresskänslighet) som jag förmodligen aldrig kommer att bli fri ifrån, men som jag har lärt mig att hantera hyfsat. Det är ju A och O att lära känna sina egna gränser och framför allt att lära sig säga NEJ till det som inte är bra.