2008-11-06

Torsdag 6/11Idag är det blåsigt och riktigt höstigt i Malmö, det känns inte alls inspirerande att ge sig ut för den dagliga promenaden, men det är bara att inte känna efter utan klä på sig ordentligt som gäller.

Inte nog med att det är kallt utomhus, vi har det inte speciellt varmt inomhus heller. I två rum har vi träskivor som ytterfönster och bara innerrutan kvar, eftersom snickaren har burit iväg med ytterfönsterna för renovering.

För två veckor sen!...och som inte detta skulle räcka, så fick vi reda på igår att snickarskrället har gått på tre veckors semester!!

Om den här snickerifirman tror att denne svensken ska sitta i en svinkall lägenhet i tre veckor till så bedrar de sig. Jag kommer att ringa dem vareviga dag tills de skickar hit en annan snickare som kan göra jobbet färdigt. Det är så kallt i lägenheten, att jag måste ha min nysatta surdeg i ugnen för att den ska gå igång som den ska.

Hur i hela heta helskotta kan man planera ett jobb på det här viset?

Det är 8 lägenheter som ska få fönsterna renoverade i det här huset. De började i augusti. Nu är det november - de stressar inte ihjäl sig precis!

Blir mer och mer övertygad om, att hantverkare är guds straff till mänskligheten!

8 kommentarer:

Elisabet sa...

Men så mycket hemskt!!

Den som är fördelar arbetet borde nog gå en kurs ....,-)

Lallis - liv och leverne sa...

Det Kan vara så, det där med hantverkarna;)
Du har en mysig blogg tycker jag.
Kram Lallis

Annela sa...

Herregud!!! Jaga dem med blåslampa! Ge dem från mig med! Bit dem i benet!
Må så gott!

Mildamakter sa...

elisabet: ja...eller få sparken!

lallis: välkommen till mig och min blogg, och tack för beröm :o)

annela: ja - gissom OM jag ska göra det...*mordisk* ;o)

londongirl sa...

Mycket märkligt!! Ta på sig ett sånt jobb och sen gå på semester! Hur tänker de? Eller det är väl just det som de inte gör....tänker alltså.

Burr! Hoppas du får dit en snickare snabbt!

em sa...

Jag känner varmt med dig!
Bor själv i ett kallt gammalt hus - men då förväntar man sig ju inga värmeböljor utan pälsar på sig allt vad man har och sätter sig vid brasan med katt, tekanna och böcker.
Margaretha

Panter sa...

Det är inte sant! Jag tycker att det verkar vara snudd på straffbart! Ta emester och ni bor i en kall halvrenoverad lägenhet!
På dem bara!

Mildamakter sa...

lg: ja, när det är ont om hantverkare så kan de tydligen bete sig hur som helst

em: det låter onekligen mysigt ;o)

panter: ja, det är tur att vi inte är fogliga pensionärer, för de hade säkert inte velat/vågat ställa till med väsen...men det gör vi ;o)