2008-11-20

Torsdag 20/11Idag har jag haft blogglänksstädning.

Jag har samlat på mig en massa länkar till bloggar som jag lite då och då tittar in till och lämnar kommentarer. Med tiden så har den här blogglistan blivit tämligen lång och jag har kommit på mig själv med att jag ideligen lägger till nya bloggar utan att ta bort de bloggar som jag inte är så intresserad av längre, men idag har stora bloggkvasten kommit fram och använts utan pardon.

Borta är de bloggar som inte uppdateras regelbundet, bort rök även de bloggar där man inte svarar på kommentarer (det hör väl till vanligt hyfs...eller?) och nu har jag bara kvar de bloggar som jag läser dagligen och jag har även hittat några nya favoriter.

Tänk - blogglandet är ju som ett gigantiskt smörgåsbord egentligen, det finns hur mycket som helst att välja mellan...härligt :o)

20 kommentarer:

Panter sa...

Jag gjorde likadant häromdagen. Borde städa bland alla andra länkar också.

Annela sa...

Det gör jag med jämna mellanrum allt eftersom jag hittar nya. Visst är det ett smörgåsbord - världens största.

Annela sa...

Jag ser inga länkar hos dig! Har du en hemlig lista nånstans?

Mildamakter sa...

panter: ja det är skönt att få det gjort. Det har en tendens att bli väldigt många länkar på kort tid, i alla fall hos mig:o)

annela: Så redig du är, ska försöka bättra mig. Nej jag har ingen länklista på bloggen, jag har dem liggande som favoriter i datorn :o)

Hedgren sa...

Jag har också bloggarna som jag läser liggande som favoriter. Läser en sex-sju stycken dagligen. Det är vad jag hinner och det räcker för att ge sååå mycket!

LindaLotta sa...

Det där sköttes automatiskt när jag köpte en ny dator, alla bokmärken finns ju kvar i den gamla.
Men se, jag saknar inte en enda :)
Mina favoriter har jag ju på min sida så att jag alltid kommer åt dem.

Ha nu en skön helg vännen!

londongirl sa...

Det där borde jag också ta och göra nu. Det var en tid sen. Jag tycker också att det är trevligast med de bloggar som svarar på kommentarerna man skriver.
Tycker att det är både artigast och sen gillar jag den kommunikationen som det blir i kommentarerna.

Sofie sa...

jag får rulla två hela skärmar för bloggarna jag tror att jag läser :) borde kanske städa lite jag med...

Lallis - liv och leverne sa...

Ja du ahr rätt. Man måste ju liksom.
Kram Lallis

anna of sweden sa...

Hej!
Tack för besöket på min blogg.
Så hittade jag till dig!
Nu har jag "bokmärkt" dig! :)

Mildamakter sa...

Hedgren: Ja det är bättre att inte ha så många bloggar på sin lista, men att hinna med dem man verkligen vill läsa och följa

linda: tack det samma. Jag förstår att det är DU som har dragit det vita möget över oss den här helgen ;o))

lg: du är verkligen ett föredöme när det gäller att svara på kommentrarer. Oanvsett hur många kommentarer du får på dina inlägg så svarar du alltid på alla. Det är inte någon som väljs bort. Applåser till dig! *kram*

sofie:Ja det har ju en tendens att bli ganska många efter ett tag. Jag är specialist på att lägga blogga som favoriter, men fullkomligt urusel på att ta bort dem jag inte läser/tycker om

lallis: ja ibland så...
Trevlig helg ;o)

anna: välkommen till mig och min blogg.
Jag har läst din blogg från början till slut. Det är så rackarns roligt att läsa bloggarna som utlandssvenskarna skriver och din blogg är sannerligen inte något undantag.
Jag har skrattat högt flera gånger när jag läser dina inlägg :o)

anna of sweden sa...

Tack! Nu växte jag flera centimeter!

Hoppas bara att det var på längden och inte midjan ...

:D

Anonym sa...

Fast det är ju ett.. minor problem. Gå du o rensa bort resten oxå. Eller.. inte ALLA för jösse namn.. behåll en. Den enda du behöver. Som fyller alla dina behov.
.
Min.....
.
.
/QAno Nym

OCHNEJJAGKANSKEINTESKRIVERSÅHIMLAJÄVLAMYCKETMEN
BÖRJARMANFRÅNBÖRJANKANSKEJAGFAKTISKTSKRIVITNÅT
NYTTNÄRMANKOMMERTILLSLUTETBASÅDUVET!!!!!
.
Och innan du modererar bort mig för att jag är anonym o du inte alls känner igen mig så är det för att jag inte vill skryta offentligt med min.. storhet.
.
Och du.. vi har VÅR här hos mig! Nästan..........

Mildamakter sa...

Q: skulle DU vara anonym?? nå vaj maj lav...*flinar*

Q sa...

Oj.. nu får det bli en anmälan till PUL. Du har ju outat mig här o nu. Och eftersom jag är så känd kommer ju nu blaskorna fyllas av sensationen att änna leer kärring struntat i lag och ordning och nett o vetti.. net o veti... lag och ordning.
.
Men du.. medans du sitter av din tid på kåken kan ju JAG sköta din blogg så länge. Rensa blogglänkar o sånt där annat viktigt.....
Och, icke att förglömma, nyttja diverse trista bakeriattiraljer du behagar sitta o klämma på o som ju måste användas för att inte... torka.... Eller vad nu såna gör.....

Mildamakter sa...

Q: puss på dig.

Ska skriva in i mitt testamente att du ska ha alla bakgrejorna PLUS min KitchenAid, den hade gjort sig bra vid ditt fula fönster i ditt räliga kök ;o)

Wii-Q sa...

Jaha.. och det var ju oxå ett löfte vill jag mena. Fick tänka till två gånger innan jag begrep hur du kunde vara så jävla len i truten plötsligt och lova guld o gröna skogar.
.
Tror jag skrivit det förut: lea gamla kärringar trillar inte å pinn i första taget så skulle jag vänta på det där skräpet efter dig skulle jag ju få vänta tess fan kommer å löser av mig.....
.
.
Men för all del, jag kan vänta.. det går ingen nöd på mig här i... mitt världsfinaste kök!

O på tal om.. ingenting: köpt nåt Wii än.. ???
wiiwiiwiiwiiwii

Mildamakter sa...

Q: ok jag erkänner, du genomskådade mig...och näe, inte Wii. Är inte helt övertygad om att vi ska ha nåt sånt heller, verkar vara så klyddigt... ;o)

WiiQ sa...

Mmm.. lite klyddigt är det väl. EN sladd här och EN sladd där o i med skivan.
.
.
Och det där med skivan är ett oöverstigeligt hinder.. det förstår jag ju.....
*fniss*

Mildamakter sa...

Q: alldeles för mycket överkurs för en luftlök ;o)