2008-03-24

Måndag 24/3

Jaha - ja jag antar att det skulle ha varit för bra om vi hade sluppit det vita möget helt och hållet den här vintern...men varför i hela fridens namn kunde det inte komma i julas om det nu tvunget skulle drabba oss.
Vädergudarna är då sannerligen inte mycket att lita på tycker jag...må de drabbas av racerbajs!
Jag hade ju så smått tänkt mig att kunna sitta ute och sola lite, åka runt till några av de gårdsbutiker vi brukar handla hos, kunna strosa omkring lite och njuta av livet, våren och det fina vädret..och vad blev det av det om jag får fråga?
Inte ett jädrans något, snö, storm och en herrans massa köldgrader var vad som drabbade oss...men eftersom man ska tänka positivt så har jag kommit fram till, att det åtminstone blev en billig semester eftersom vi väldigt sällan lämnade vår bostad och jag har fått stickat en hel del...och lyssnat färdigt på 1000 strålande solar...(tack för det tipset Linda!), så det har sannerligen inte gått någon nöd på oss...men solen har som sagt var lyst med sin frånvaro...

När vi i söndags vågade oss ut på en promenad då solen faktiskt tittade fram, så upptäckte vi, att de buskar och träd som växer närmast havet var bepansrade med is, likaså var de stora stenarna. Det såg rätt läckert ut, och jag vet inte om ni som läser detta kan klicka på bilden så att den blir större, men OM ni kan det, så ser man hur isen fullständigt har klätt in grenarna med is...

6 kommentarer:

LindaLotta sa...

Åh jag har tänkt så på er.
Vet att du hatar snön...
Men bilden är vacker, det ser ömtåligt ut.
Roligt att du gillade boken. Tycker att Sharon D läser den väldigt bra.
Till helgen går Flyga Drake upp på bio, den ska ses!
Välkommen hem igen!

cS sa...

Först såg det ut som skelett av en stor fisk, sedan som en skulptur föreställande en skör fjäder sedan...frös jag. Kul bild som kan ge mycket fantasier.

Elisabet sa...

Ja, helt underbar är den, bilden!
Och snart blir det vår .. håll ut bara!

londongirl sa...

Håller med de andra här ovan att det är en fantstisk bild! Man fryser när man klickar upp den.
Vackert! :-)

Mildamakter sa...

linda: tack så mycket...men det snöar ju här hemma också...fullständigt onödigt ;o)

cs: Naturen är en suverän designer ;o)

elisabet: lovar du? ;O)

londongirl: tack :o)

Annika sa...

Ja, och som du sett så var vi också ute o luftade oss mellan snöstormarna ;)