2010-01-23

Lördag 23/1


Nämen hej!

Vad kul att du tittade in.Tyvärr så har jag varit mer än urusel på att uppdatera bloggen.

Nu när jag jobbar full tid igen så blir det inte mycket tid över till att sitta här, och skam till sägandes, så har den tid jag har haft över vid datorn tillbringats på Facebook, och har jag inte suttit vid datorn så har det stickats eller sovits.Jag har inte bestämt mig än om jag ska avsluta bloggen och hålla mig till Facebook eller om jag ska ta mig själv i kragen och blir bättre på att blogga, men du som känner mig kan ju leta upp mig på Facebook om du känner för det :o)

5 kommentarer:

Stickigt humör sa...

Själv nosade jag också på väggen i höstas (1:a gången var 2000). Då bestämde jag mig för att göra något som jag verkligen ville. Det blev satsningen på garnbutiken. Webshopen kommer i fokus efter butiken öppnat, då är du hjärligt välkommen :)

Elisabet sa...

Men FB stressar mig ..., jag blir döless på allt som man erbjuds vara med i .-)

Mildamakter sa...

stickigt humör; jag kommer att titta in till dig, var så säker :o)

elisabet: ja, jag håller med dig, men nu har jag lärt mig hur jag ska hålla mig ifrån allt det där. I början höll jag på att bli rent snurrig av allt som mer eller mindra ramlade över en :o)

Fru Venus sa...

Ååhh...vad synd. Jag är allergisk mot stressiga FB....

Mildamakter sa...

Fru Venus: jag finns lite överallt, jag är bara för lat för att blogga regelbundet, men jag brukar titta in till dig varje dag ;o)